fallback

Защо Jaguar избра Словакия, а не България

Анди Гос, директор по продажбите на Jaguar Land Rover, пред "КОЛЕЛА" (ВИДЕО)

2016 бе най-силната година в историята на британския производител Jaguar Land Rover. "КОЛЕЛА" разговаря с Анди Гос, директора по продажбите на компанията, за обясненията за този успех и рисковете, които крие 2017 за англичаните.

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    Защото ще стане като тойота.Хубави коли се произвеждат в турция и виждате кви 'коли' са.
  • #11
    Анонимен ( преди 7 години )
    историята помни много добре как Виденов изгони Роувър от Варна
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    споко. скоро и тук идва завод на голям производителнемски при това
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе човека е късметлия да има снимка с Христина Хендрикс (бойната цица). Другото е ясно, в държава от 4-тия свят няма кой да дойде да налива пари.
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    Даам, правителството на г-н Орешарски също беше дясно сигурно. И г-жа Нинова е дясна най-вероятно. И моля не бъркайте левите в Словакия с бившите комунисти в България ...
  • #7
    аноним ( преди 7 години )
    Дори и политически да бяхме добре, дори и да имахме добре работеща съдебна система и дори и да нямахме корупция пак биха избрали Словакия пред Българи, Гос го е казал кратко и ясно защо.Това ще е 3тия колям автопроизводител в Словакия.Има кадри, традиции, експертиза.Има доставчици, това са много на брой малки фирми които доставят и сглобяват дребни детайли и компоненти.Словакия е в Източна но по-близо до централна Европа. Много по-близо до пазарите на Ягуар. Отлична инфраструктура също така
  • #6
    смм ( преди 7 години )
    до noneМного си умен, само детов България от 2009та управляват десните а в Словакия от 2006та левите ама иначе много знаеш. Като всеки друг български "десен" активист.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Някой очаква ли човека дали изобщо като директор продажби има представа, защо се строи завод еди си къде а не другаде? Тия преговори се водят от юристи на компаниите, след като снаети фирми, които са направили предварително изчисления за данъци, инфраструктура, разходи, работна ръка в няколко държави и са предложили на юристите на компанията, която след това провежда преговори с интересните за нея места. Тоя човек хабер си няма а и да има едвали ще признае къде колко са им искали.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе пичове, човекът ясно е обяснил защо - защото словашкото правителство си е свършило работата, докато нашите чакат да им падне от небето и искат подкуп, за да се наведат и да го вземат
  • #3
    none ( преди 7 години )
    Големите компании като цяло заобикалят България, не толкова заради корупцията (и тя помага за това разбира се), но по скоро заради сянката на Русия, която хвърлят някои леви формации. Няма как да инвестираш 500М евро в държава в която леви правителства приемат закони под диктовката на г-н Путин (цяра на голите обещания). Производството в България ще им струва по-евтино и ще е със същото качество като в Словакия, но това не може да се компесира от загубата на подобна инвестиция.
fallback
Последни