IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеното Peugeot 308 показа лицето си

Хечбекът ще поучи нов 1,5-литров дизел

Обновеното Peugeot 308 показа лицето си

Първи официални снимки на обновеното Peugeot 308 изтекоха в интернет-пространството. Тя бяха публикувани на сайта forum-peugeot.com. Дата на дебютира на автомобила не бе обявена, но е известно, че продажбите му във Франция ще стартират през юни.

Обновеното Peugeot 308 показа лицето си

Ако се съди по фотографиите, най-сериозни промени е претърпяла предната част на автомобила. Нови са оптиката, решетката на радиатора и броните. В задницата се виждат различни светлини, но ниското качество на снимките не позволява да се разгледат всички подробности.

Обновеното Peugeot 308 показа лицето си

Приборите в салона си оставан аналогови, което означава, че хечбекът няма да получи новия интерфейс i-Cockpit от второто поколение, който се предлага при кросоувъра 3008. Засега няма официални данни за гамата двигатели, но се знае, че в нея ще влезе новият 1,5-литров турбодизел BlueHDI в два варианта – със 100 и със 120 к.с.

Обновеното Peugeot 308 показа лицето си

Втората генерация на Peugeot 308 дебютира през 2013 г., като стана „Автомобил на годината в Европа”.

Снимки: forum-peugeot.com

Тагове: peugeot 308
0 от 500
  • #6
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    Не бе пич пърите коли до които имаха достъп хората бяха от немските автоморги и понеже бяха несравними с москвич и лада и хората луднаха по тях!Второ българия винаги е била германофилска държава пращат децата по германия и асвтрия щото там е евтинджос образованието и живота и за това са им фенове!А и повечето харесващи немското са прости хора с речник от сорта на немецо го е измислИл според теб какви си купуват немски коли!
  • #5
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пежо и Форд правели добри коли...!? Или някой се кудоши здраво с тях, или не си е пил хапчетата.
  • #4
    17 rate up comment 5 rate down comment
    d ( преди 7 години )
    Според мен причината да се говори негативно по адрес на Пежо, на Форд, Тойота и други е, че през 90-те години масово навлязоха Вагонетките, и тогава масово се купуваше Голф и други коли от марката VW който, за българина се оказаха "новия" мерцедес. И от тогава насам тези коли си остават номер 1. Ако съдя по коментарите мога да направя извода, че повечето хора признават само немските коли.Обаче нещата се променят. В момента Пежо, Форд, Тойота правят много добри коли.
  • #3
    5 rate up comment 12 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    То да беше само със сглобяването на купетата проблема, щяхме да го преживеем, но и с двигателите има сериозни проблеми. И на това отгоре като сложиш солените цени и смотания сервиз (за сервиза на СФА роман мога да напиша ...), кое да те мотивира да си купиш Пежо? Форд поне са евтини напоследък ...
  • #2
    15 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Влез в шоу-рум на Пежо и виж на чисто нови коли как им се разминават фугите на панелите (врати, калници, преден капак, багажник,...). Не мислете, че само Фиат и Форд са толкова зле. Това като видях и окончателно загубих интерес към тази марка.
  • #1
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    Със сигурност е по-високо от това на твоята кола и най-вече от това на СоцВАГЕН.:)