fallback

Honda предлага водородната Clarity на практика без пари

Моделът с горивни клетки вече е на пазара в Калифорния (ГАЛЕРИЯ)

Тагове: toyota mirai honda clarity
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хонда знаят какво правят, колата е грозна,факт...но е много мислена!Много е удобна и голяма вътре,супер возия и ергономия!Американците това харесват и купуват.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дизел поне още 20 години. Имаше статия днес.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    За момента това е бъдещето, водорода. Батериите не са никак ефективни, особено при минусови температурi. Губят 2/3 от заряда си и на практика колата е неизползваема. Ако ги зареждаш под нулата пък живота им се съкращава в пъти. Това производителите не го казват. Mоите уважения към Тесла, но колата им е далаче от съвършенството.
  • #4
    Гост ( преди 7 години )
    Естетиката е субективно изживяване. Почти изпитах чувство за вина, че това хай-тех изделие не ми харесва. Викам си: вината е в мен, не "разбирам" модерното и хубавото. Иначе, с удоволствие бих го притежавал. Харесвам удобни и небиещи на очи коли, сгодни и пестеливи. Красотата им и цветът са без значение.
  • #3
    Мухльо ( преди 7 години )
    Значи - хората са го написали. Зареждаш резервоар за 590 км за 90$...или 15$/100км грубо. МНОГО Е. Ако се зареждало често можело да спадне на 1/3 цената. Т.е. на 9.30/ 100 км.И вмомента има дизелови коли и съвременни хибриди, които дават такъв разход извън града без да чакаме да станат масови. Далечен ми се струва все още хоризонта на този тип автомобили, както и на пълните електрички. Меките хибриди на този етап пасват идеално.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Днес вече хората се возят във елктрически автобуси, а тия още си играят на Хинденбург. Бъдещето е в електрообилите!
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Добре де всичко е чудесно водород технологиино кой по дяволите им е дизайнер на тия що за грозила са тия водородно возилакато е на водород и требе да крещи бягай надалеч че ще гръмна...
fallback
Последни