fallback

Първи поглед към новите Audi A6, A7 и A8

Трите модела ще имат общ стил, но ще се различават значително

Главният дизайнер на Audi – Марк Лихте, позволи на журналисти да заснемат как ще изглежда предницата на три от очакваните с огромен интерес нови модели на компанията му - А6, А7 и А8. Пред френското издание L’arqus той разкри, че автомобилите ще имат общ стил, но същевременно ще се различават значително един от друг.На пръв поглед двата седана и лифтбекът са почти еднакви, като дизайнът им е изцяло подчинен на използвания при последните модели на марката външен вид. Това се дължи най-вече на 6-ъгълната решетка на радиатора, която обаче ще има свои особености при всеки един от моделите.При новото Audi A6 тя ще е в най-простия вариант – с хромирани кантове и няколко хоризонтални линии. Решетката на А7 ще получи предимно черни матови елементи, като ще бъде комбинирана с по-агресивна броня и по-изразителен капак на двигателя.Най-масивен този елемент ще бъде при флагмана на марката – А8, където ще се използва много хром. От този метал ще бъдат направени и контурите на големите въздухозаборници в предната броня, като целта е ясна – погледната отпред лимузината трябва да изглежда най-впечатляващо.Разлики ще има и в главната оптика. При А6 и А8 ще се разчита на L-образни светодидни главни светлини, които обаче са разположени по различен начин при двете машини. Доста по-агресивна ще оптиката на новото Audi A7, като според Лихте целта е трите машини да имат обща концепция, но дори с невъоръжено око да се отичават един от друг.Първи от новите модели ще дебютира флагманът Audi A8, чиито официален дебют ще се състои на автосалона във Франкфурт през есента. Audi A6 и A7 ще се появят пред публика през 2018 г.Снимка: L’arqus 

Тагове: audi a7 audi a8 audi a6
fallback
  • #5
    Брандо ( преди 7 години )
    Нищо ново и интересно отвън, а отвътре сигурно ще е пак същото ! Може да вкарат нови системи, но дизайна втръсна....
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Е какво да пишат - Дарт Вейдър, сина му и внука му. С тая маска та сом отпред не само ще са разпоцнаваеми, но и може да пренасочат от верните фенове към Шкода.
  • #3
    ... ( преди 7 години )
    Добре, че пише на коя картинка кой модел е...
  • #2
    none ( преди 7 години )
    Отдавна подозирах че ключът е в решетката на Ауди. Пак добре, че доскоро беше в диодната лента ;))). Сериозно са зациклили с дизайна, но феновете си ги харесват ... Въпросът е, колко иновативна може да бъде компания която е безидейна към дизайна на автомобилите си?
  • #1
    Сефте ( преди 7 години )
    На живо обаче разликите ще бъдат едва доловими и "новият" внос пак ще минава за некой лизинг. По-добре Супърб.
fallback
Последни