fallback

Хибридният Lexus LS получи две трансмисии (Видео)

Седанът с 354 к.с. ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,4 секунди

Тагове: lexus ls
fallback
  • #12
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    KR - IS220d е единствения дизел и най-несполучлив модел в историята на Лексус. Но, така е, промиването на европейките мозъци в полза на дизела не прощава.
  • #11
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    "което бе доста тъпо и затова хибридите им бяха по бавни от нормална кола"По-бавни 0-100, ама от 80-160 например - по-бързи. Въпрос на приоритет - светофарни състезания или магистрално ускорение.
  • #10
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    " това е което трябваше да направят още преди."Да, трябвало, ама благодарение на един друг концерн известен с канцерогенните си тракалници и медийните си кампании срещу модерните хибридите, финансовата възвращаемост от хибридите се позабави.
  • #9
    KR ( преди 7 години )
    Да не говорим,че последните години дизайна им е отвратителен.Съпоставям го със 177 коньовият дизел на Е60-ката ми,ами бавареца върви много повече,че е и по-тежък.Говорете си каквото искате,карал съм ги и двете,мога да направя разлика,и такава има не в полза на Лексуса.Пак казвам безспорно хубава кола,но прекалената и близост до Тойота,високата и цена и кофти дизайна на моделите,я оставя много назад от немското трио.Дори един Ягуар продава повече от тях,японците се превръщат в нишова кола.
  • #8
    KR ( преди 7 години )
    Ама разбира се,че ще имат два завода,толкова продукция има просто.Ако продаваха повече щяха да имат и те извън Япония заводи, можеш да бъдеш сигурен в това. Никой не отрича,че са здрави,имах известно време една IS-ка 2009-та дизел,много качествена изработка.Само,че 177 коньовият мотор го слагат и на Тойота,която струва 1/4 от цената на Лексуса,оттам и проблемите им.Хората не са балъци,да хвърлят толкова пари(повече от Бенц струват) за Тойота.Изпадна ми на оферта затова я взех,нова не бих я купил
  • #7
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    "Като достигне продажбите на германските премиуми "Ако говорим за модерни хибридни технологии, Лексус не само са достигнали, но и задминали неколкократно немските "премиуми". Немците са "лидери" при канцерогенните тракащи дизели, но това едва ли е особен повод за гордост.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Момче, Лексъс може и да се прави в Япония но японци Лексъс не карат, а за Аглока не са и чували ,колкото до двете трансмисии евала, едната резерва ли е :) Хахахха...и един ел мотор в багажника за из път.,.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    *** смешниците - това е което трябваше да направят още преди. няма иновация тук - тази конфигурация е известна одавна - просто след 15г Японците си оправят грешките. досега се опитваха с конфигурация за малка кола като Приус да правят и големите си хибриди - което бе доста тъпо и затова хибридите им бяха по бавни от нормална кола
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Няма да настигнат германските премиуми, защото нямат заводи в Китай.Лексус се прави в Япония и в един завод в САЩ.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Като достигне продажбите на германските премиуми ,тогава ще коментираме какъв е!Не може всички да са много *** и неразбиращи и да избират БМВ,МЕРЦЕДЕС АУДИ
fallback
Последни