fallback

Новият Mercedes E-Class Coupe се появи официално(Видео)

Модификацията излиза на пазара с 4 двигателя

fallback
  • #14
    Mutata ( преди 7 години )
    А,дали ще ръждясва много...
  • #13
    fermera ( преди 7 години )
    Какво им е страшното.Избора на двигатели е основно 4 цилиндрови.При 160км като им дадеш газ и се чуди какво да прави.Двигателите са със алуминиеви блокове и на 200к километра ще са за ремонт.Няма хибридно задвижване а вече сме края на 2016.И като започнат с едни цени,това 100 к лева ги нямат за нищо.
  • #12
    JDM+Mercedes ( преди 7 години )
    Кой каквото иска да си говори, обаче новите Бенцове са просто страшни ! Външният дизайн има едно специфично излъчване, все едно няма какво да доказва и не го интересува мнението на останалите. А вътре просто нямам думи ! Ако интериора беше музика, това щеше да е Моцарт ! Нямат конглокенция в тези класове в момента ! Нито от останалите германци, нито от японците, италианците, англичаните или американците. Някой ще каже, че са "еднакви" или "пенсионерски", ама нека да са такива. :)
  • #11
    E class ( преди 7 години )
    Според Вас дали новата М5 ще е по-добра от новата E class AMG 63 S 4matic
  • #10
    Georgi ( преди 7 години )
    Аутомедия, моля Ви мислете като пишете: купето ще излезе първоначално с един дизелов и три бензинови, след няколко месеца ще може да се поръчват допълнителни двигатели. Дизеловият двигател с 4 цилиндъра е от новите редови дизели, докато 6 цилиндровия е все още от V6 серията. Очаква се V6 скоро да бъде заменен, конфигуратора на Е класата в момента не позволява 4х4 в комбинация с 6 цилиндъра. Колата е ок, лично аз очаквах все пак отпред да има разлика с Е клас, както при C и S клас купетата.
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Разходът на гориво е съответво 6.0 и 6.4 л/100 км, а ускорението от 0 до 100 км/ч 7.8 и 6.4 л/100 км."А?
  • #8
    v-1 ( преди 7 години )
    Цялата нова философия на дизайна на МБ е да са сходни моделите. Но все пак Е класата си запазва, собствения стил на предните фарове -разделянето на предните светлини.Колата е уникална и да дигиталния кокпит е опция за Е класата и е много як мога да добавя :)
  • #7
    E class ( преди 7 години )
    Обърках се с S class
  • #6
    E class ( преди 7 години )
    Прав си,моя грешка.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    преди да седнеш пред монитора и да пишеш тъпотии се разходи до автосалон на мерседес и си поговои с някой дилър ако изглеждаш благонадежден в очите му може и ключове да ти даде за тест драйв и като влезеш в автомобила с изненада ще видиш аналогов ретродисплей
fallback
Последни