fallback

8 автомобила с незаслужено скучен звук (Видео)

От BMW M2 през Nissan GT-R до Cadillac ATS-V: това са най-зле звучащите спортни автомобили

Каква е първата мисъл на човек, когато застане срещу красив спортен автомобил? Цената, мощността, времето за ускорение от 0 до 100 км/ч? Да, безспорно те са важни, но какво би бил един спортен автомобил без подходящ звук. Едно Ferrari не би било истинско без онзи пищяш звук от атмосферния V12 двигател, нали така? Не съвсем, времената се промениха, двигателите вече нито са атмосферни, нито имат 12 цилиндъра, дойдоха турбокомпресорите, работните обеми се стопиха. Сега е времето на катализаторите и грижата към околната среда, което е хубаво нещо, ако не разваляше така обичания от всички фенове звук. И така, кои са 8-те модерни автомобила с най-безхарактерен звук, излизащ от ауспуха?

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    Са , за другите марки не знам, но БМВ винаги са имали отдел , който се заниава специално със звука който издава колата!Не казвам , че колите им са лоши и не вървят, но май наблягат повече на това как шуми , ане как върви! Ауди и Мерцедес са съвсем друго нещо на вървене! За мен БМВ са предимно машини за шум!Не ангажирам никой с мнението си! Пък, ако ще техните фенове да ме мразят! Все, пак всеки си има право на мнение! Не искам да обиждам или дасе заяждам....
  • #11
    Анонимен ( преди 7 години )
    АутоМедиа, защо ВИЕ можете да публикувате материали от Ютуб, а ако някой от нас подкрепи мнението си с материал от същата та "Туба", веднага е премахнат, а дори си позволявате да блогирате Айпито!Благодаря предварително, и моля за отговор !!!!
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аз харесвам звукът на тесла.Усещането на звукът от ускоряващ мощен електроагрегат и тракането на тия каруци (извинете,но наистина изглеждат и звучат много зле) е все едно да сравняваш парен влак на въглища и такъв на магнитна възглавница.Дано ги забранят по-скоро тия димящи талиги и да почнат да правят тихи,готини и наистина бързи коли без пушеци,дим и тн.
  • #9
    USA Разбирач ( преди 7 години )
    Руските разбирачи разбират от коли ама не могат да ги правят.Защо така?
  • #8
    12gr ( преди 7 години )
    Вие от Automedia, споделяте ли мнението на този, който е писал тези анализи и коментари. Това, че преваждате нещо значи ли че сте автоматично съгласни с него ??Толкова сте жалки. 2-3 пъти в годината някой ви предоставя кола за тест, което си е чиста реклама и не казвате каква е действителността, а с същото време копирате и преваждата статии без да вложите и грам ваше мнение, но това е нормално като ви се свиди да наемате коли за тестове..... Закривайте сайта, копитейстъри долни.
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много труд, клипове, но като цяло УЖАСНА статия, по простата причина, че е АБСОЛЮТНО НЕОБЕКТИВНА !!!Ако вземете, дори една Хонда Сивик тип-R, във високите обороти ще ви разплаче !!!АутоМедия, изложихте се много.Абсолютна липса на професионализъм !!!!
  • #6
    AMG ( преди 7 години )
    "..Ето защо, не е учудващо, че същото може да се каже и за туин-турбо V12 двигателя на кубчето от Щутгарт. Той разполага с 603 к.с., но звучи като двигателя на трактор..."Това звучи нечовешко, не ми гледайте клипчета а седнете и запалете и покарайте! След 5000 оборота имаш чувството ще земята се тресе.....нечовешко е! не забравайте че звука от студен двигател и топъл е различен! На новото М3/М4 на студено звучи като миксер, обаче загрее ли......звука е много много "силов"
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Как изобщо ви дойде на ум,че Infiniti Q50S e кросоувър или SUV.Поне свестен преводач си намерете,че се губите в превода.Да не говорим,че М2 има чудесен звук.
  • #4
    Руснака ( преди 7 години )
    USA Разбирачи
  • #3
    @ ( преди 7 години )
    S Dynomax Exhaust Systems zvukat na Dodge Viper stavabrutalen ! A originalen - 1966 CHEVELLE SS ...
fallback
Последни