fallback

Lada Niva - руската подводница

Има постулати, които всеки автомобилист знае. Един от тях е, че автомобилът не се движи под вода.

Разбира се има различни автомобили тип амфибия, но дори и те имат проблеми с електрониката и електрическата инсталация когато се намокрят, да не говорим какво ще стане ако вода влезе в двигателя. Когато говорим за Lada, в частност и за модела Niva, една от големите критики е за липсващата изолация, за големите разстояния между панелите на каросерията, за липсващата електроника, за морално амортизираните двигатели, което прави този автомобил представител на вчерашния ден. Само че на кого му пука ако Lada Niva може да му даде нещо, което другите не могат? Това което ще видите на видеото е трудно за вярване – две тръби правят серийната Lada Niva подводница. Естествено необходими са и бутилка с кислород и неопрен за водача и екипажа, за да не настинат. А ако влезе вода в двигателя, докато гоните рибата по дъното ? Маслото може и малко да протестира с бял пушек през ауспуха, но като цяло ладата си се движи на собствен ход по дъното. Нещо повече, ако хванете огромна риба, това може да стане и с отворена задна врата. По дъното та чак до брега..... Уверете се сами.
Тагове:
fallback
  • #21
    G.Orqxovica 4x4 ( преди 16 години )
    По въпроса за космоса и тръбите може и да стане ама не и в тоя живо по реялно ми се струва за животните и селското стопанство.А по въпроса за нивите!!! умалях да печеля басове от надахани младежи с нови джипове дето си мислят че като вървят по асвалта ще вървят и черното.Все им казвам че са си взели джип за чаршия те все не ми вяржат.
  • #20
    pi4 ( преди 16 години )
    фена е абсолютно прав!!!
  • #19
    фена ( преди 16 години )
    Които ще работят по различните руски космически станции като сондажници и обсужващ персонал.А космическите кораби с които ще пътуват межу звездите ще са произведени в Германия от BMW или Mercedes,но по извънземна технология.
  • #18
    фена ( преди 16 години )
    България ще процъфти.Предвижда се цялата територия на страната да бъде в обработваеми площи и продукцията да се реализира на пазарите в Азия(и Европа по късно).Домати ,краставици,зеле,зърно,месо и др. в огромни количества.Консервните фабрики няма да могат да смогват на поръчките.Ще продават на НАСА консеври за астронавтите им.
  • #17
    фена ( преди 16 години )
    "РОССНЕФТ" ще построи бензиностанция на Луната,и усъвършенстван термоядрено-магнитен реактор край Видин.Руски инвестиционни компании ще залесят с дръвчета цяла Сахара.Руският език ще стане 5-ият официален на планетата след българския,английския,китайския и немския.
  • #16
    фена ( преди 16 години )
    Извънземните ще участват в програмата "ГАЗ срещу ЖЕЛЯЗНА РУДА"за производството на тръби за тръбопроводите.Представяте ли си тръбопровод между Русия (планетата Земя) и Плеяди в съзвездие Орион....Американската могъща армия ще пази фоайето на бизнес офисите на "ГАЗПРОМ И РОССНЕФТ" които ще са в Байконур....
  • #15
    Фена ( преди 16 години )
    Аве тези руснацикакво не измислиха....Така както е тръгнало , към лятотоможе да пуснат на автомобилният пазар:1.Трактор с вертикално излитане2.Камаз с двигател на Su-35 А нищо чудно на световният пазар да се появи банкнота с номинал 100 000$банкнота от 2 000 000млн. японски иени и т.нт.След това се предвижда строеж на Мезждугалактически газопровод....:):):):)
  • #14
    rino ( преди 16 години )
    koyto nee karal ne znae.lada,niva i ij nikoga ne izneveryavat.
  • #13
    AZ ( преди 16 години )
    да речем че на Нива-та и се усукват колонките като мине по натоварен терен! В света има 2 4Х4 автомобила Jeep Wrangler и Uaz 469
  • #12
    kapo ( преди 16 години )
    rusnacite imat po iak jip ot niva tova e uaz
fallback
Последни