fallback

Първата бройка от новата Honda NSX бе разбита

Причината за инцидента със суперколата се оказа пчела

Нов, невероятно технологичен, дългоочакван, красив, скъп, мощен, бърз и икономичен – всички тези прилагателни се отнасят за суперколата Honda NSX, чието пускане на пазара е едно от най-големите събитие в автомобилостроенето през последните години. Към тези определения обаче трябва да прибавим още едно – разбит, като вината за това е на ... пчела, съобщава Carbuzz.Чисто новата Honda NSX с VIN-номер „0000” се е движела по пътищата на Тайван, като зад волана е бил местен журналист, чието име не се разкрива. В един момент 27-годишният мъж решава да отвори прозореца, за да влезе въздух. Нахлува обаче и пчела, която го ужилва по врата и той губи контрол върху автомобила. Следва поднасяне и удар в преградата, разделяща пътя.Дошлите на мястото на инцидента полицаи не повярвали на разказаната им история. Те проверили журналиста за употреба на алкохол, но пробата му показала нула. Самият автомобил е пострадал сериозно, но това няма да е особен проблем, тъй като той представлява версия, предназначена единствено за тестове. Общо в Тайван са поръчани 9 бройки от Honda NSX и от компанията са категорични, че те ще бъдат доставени в срок на клиентите.Любопитното е, че именно машина с VIN-номер „0000” по-рано обиколи най-големите автомобилни изложения на планетата, така че е напълно възможно именно тя да е претърпяла инцидента. Трябва обаче да се отбележи, че на всички салони NSX се появяваше с логото на Acura, докато пострадалата суперкола е с емблема на Honda.Снимкa: Carbuzz

Тагове: honda nsx acura nsx
fallback
  • #17
    FenIX ( преди 7 години )
    Между другото когато Сена за първи път кара NSX за ужас на японците не е особено възхитен от окачването на колата. Те го канят да участва в тестове на колата и следвайки неговите съвети променят окачването и подобряват баланса на колата. Донякъде и това че тогава той е бил обвързан с тях чрез Макларън-Хонда е изиграло роя колата да е толкова добра освен всички други революционни неща с които е известна първата генерация NSX.
  • #16
    Анонимен ( преди 7 години )
    Велик беше предишния. Този тепърва има има да се доказва. Предвид чакането редно е да е изключителен, нооо ще видим когато започнат най-после да го доставят на клиентите и започнат активно тестове. За сега това, че са доставили 1 бройка (по-скоро музеен експонат) и няколко тест коли, нищо не значи.
  • #15
    Интелигентия ( преди 7 години )
    Ако Хундата имаше съвременни системи за управление всичко щеше да е наред ама как да стане. Както се казва "да бе Джета вземало не би чудо видяло"
  • #14
    Анонимен ( преди 7 години )
    Велик автомобил.Авомобил на Айртон Сена.Впрочем,къде е Порше във Формула 1
  • #13
    Хахаха хихихи хухуху ( преди 7 години )
    Ако високотехнологичната щайга имаше климатик, нямаше да се налага да сваля джама. Най вероятно е бил и с ръчка и човека докато върти да го затвори е станало още по лошо. Как от толкова мега коли, точно хипер гига бараката на оризарите се сгемби????
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    опитния и разумен човек ще "стисне зъби" Абе то зъби ще стиснеш ама ръката трепне ли в тая една секунда и си в канавката.За да не се случва на никого карайте разумно,не сте сами на пътя и някой ви чака в къщи.Казвам го от опит.
  • #11
    RRE435i ( преди 7 години )
    Ehh ako moje6e vsiaka edna honda taka da svar6va predvijdam takav jivot,4e samo si vikam dano dannooodaannnnoooooooo.Muahaghhhagahghhvagaha
  • #10
    смелчага ( преди 7 години )
    дано не ми се случва, но ми се струва, че опитния и разумен човек ще "стисне зъби" за да изтърпи болката и да спре, в противен случай заради една болка може да те вадят на парчета... Мислех си , че само на жена може да се случи това...
  • #9
    ДЖиджи ( преди 7 години )
    Мисля че ужилването от пчела би било достатъчно видимо! Или пък ако го няма ... значи тъпака е строшил колата защото е ***, и си е измислил след това оправдание!
  • #8
    S16 ( преди 7 години )
    На мен миналото лято с мотора ми влезе оса под ризата, като започна да жили - зялюлях се, но успях да спра без да падна и започнах да сабличам на пътя да я изгоня
fallback
Последни