fallback

Най-бързият дизелов всъдеход в света е Bentley

Bentagya Diesel използва двигателя на Audi SQ7, но струва двойно повече

Тагове: bentley bentagya diesel
fallback
  • #36
    @ ( преди 7 години )
    Razbirachev , ja objasni kakva e prichinata Rolls-Royce i Bentley da abdikirat ot United Kingdom ? Tova ne e li iznevjara na royalskija aristokratizam i prestiz za koito si pisal ?
  • #35
    Анонимен ( преди 7 години )
    Еее, Лексус.. той е за аристократи - кралицата на Дания, краля на Норвегия.. Сигурно и английската кралица щеше да си купи ако не беше неудобно да пренебрегва местните производители.
  • #34
    анонимен ( преди 7 години )
    На мен пък ми дреме принца на Монако какво кара, същото важи за ДиГабрио...И аз мога да си го позволя, но какво от това?
  • #33
    Анонимен ( преди 7 години )
    А принца на Монако с Приус и Лексус хибрид. Дори на сватбата си беше с Лексуса?А Леонардо Дикаприо с Приус?Марк Зукербърг кара Акyра TSX между другото.Сергей Брин и Чък Фини също са с Приуси!Хора с мириарди, можещи да си позволят всяка кола в света залагат на японското качество и лукс.У нас селенията, позьорството и простотията са на почит. С последните пари и със заем ще си вземе немски кош,за да се прави на батка пред другите.
  • #32
    ami sega ( преди 7 години )
    A Steve *** ? - Mercedes, A Mark Zuckerberg ? - Golf GTI.
  • #31
    Анонимен ( преди 7 години )
    "никой нормален човек няма да избере Приус дори пред Пасат или Це класа,"Зависи каква ти е дефиницията "нормален". Никоя "нормална" нацепена батка няма да го направи, съгласен съм. Виж, "ненормалници" като Бил Гейтс и Стив Возняк защо са го направили "нормалните" батки никога няма да проумеят. Също както няма да проумеят как може да има заможни хора които не си дават всичките пари за коли.
  • #30
    психолог ( преди 7 години )
    абе кво му обръщате внимание на 0лиг0френа e46!!!не го ли виждате че не е добре с акъла момчето.кой знае от коя психиатрична клиника пише.ясно е че дразни всички и си проси боя но знае че в интернет е донякъде анонимен и това го пази да не му бъде нацепена кофата.кой знае каква умряла мишка с акне в пубертетска възраст е кюрпето.може като момченце баща му да го е насилвал което да е оставило трайни следи върху съзнанието му.личи си колко е нещастен с всеки пост и иска да ми се обръща внимание.
  • #29
    Знаещ до до Знаещ ( преди 7 години )
    В Техническия университет нивото на преподаване е много високо, ама много и то от хора, които са в час не само с теорията а и с практиката.Точно тоя декан и асистентите му, които не са в топ 1000 на учените в света са проектирали EGR клапана на последното поколение двигатели на Мерцедес като резултатът от работата им е надхвърлил заданието на Даймлер-Бенц.Прототип на клапана съм виждал изработен чрез Рапид прототайпинг в лаборатория на университета.Има и с какво друго да се похвалят хората там.
  • #28
    абв ( преди 7 години )
    трошка
  • #27
    @ ( преди 7 години )
    e46 izglezda go e mlatil njakoj boksjor. Naposledak ne pokazvabicepsi i zapochva da se hvali s prijateli .
fallback
Последни