IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първото спортно Audi Q2 е вече на пазара

Модификацията Edition #1 стартира от 27 650 евро

Първото спортно Audi Q2 е вече на пазара

Audi пусна на пазара първата спортна модификация на най-малкия си кросовър Q2. Версията Edition #1 е посветена на старта на продажбите на модела в Европа.
Първото спортно Audi Q2 вече е на пазара
Специалното Q2 се отличава от стандартния автомобил по допълнителния пакет S-Line. Каросерията е боядисана в тъмно-сиво, а праговете, калниците и долната част на броните – в черно. В същия цвят са още решетката на радиатора, корпусите на страничните огледала, както и 19-цоловите джанти.
Първото спортно Audi Q2 вече е на пазара
В списъка със стандартно оборудване на автомобила влизат светодиодни фарове и дневни светлини, спортни седалки, кожен волан и декоративно осветление на салона, предлагащо избор от 10 различни цвята.
Първото спортно Audi Q2 вече е на пазара
Модификацията Audi Q2 Edition #1 може да бъде поръчана с всеки от предлаганите за модела двигатели. Това са бензинови мотори с обем 1,0, 1,4 и 2,0 литра, както и дизелови - 1,6 и 2,0. Скоростните кутии са 6-степенна механична и 7-степенен автомат DSG. Системата за задвижване на четирите колела се предлага като опция.
Първото спортно Audi Q2 вече е на пазара
Стандартното Q2 излиза на пазара през септември, като цените му стартират от 24 900 евро. Спортната модификация тръгва по същото време, като започва от 27 650 евро.

Снимки: Audi

Тагове: audi q2
0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Над 50 000 лв. за базов модел? Тия луди ли са? За толкова пари се взима новия x-trail с всякакви екстри и системи и с по-големи вътрешни пространства. Наистина трябва да нямаш акъл или да си заклет фен с промит мозък на ауди, за да си купиш някой от техните творения през последните години... Пък едно време и на мен ми харесваше, като марка - жалко.