fallback

Новият Prius е шофьорска кола

Изпробвахме изцяло новото поколение на хибрида на Toyota

Тагове: toyota prius
fallback
  • #35
    анонимен ( преди 7 години )
    Хаха, хващал бил Приуси по градове в Европа. Къде бре , те са по редки от р*** висшисти!Представям си какво удоволствие представлява за водача този бидон със 122 кс, Авенсис със 150кс е мъртвец, пък това направо плашиАаа, има и голям багажник от 502л, ама до тавана!!! Демек е около огромните 300л!Честито на каращите това технологично бижу! За сметка на това и грозно!
  • #34
    До Хммм ( преди 7 години )
    "Или някой не е написал(или е объркал) нещо или някои коне се събират по друг начин от нормалния - математически."Почти сам си си отговорил на въпроса, крайната мощност не се изчилсява като проста аритмитична сума, има механични загуби, загуби от преобразуватели, и.т.н.
  • #33
    heh ( преди 7 години )
    че кои са тези 700 милиона които карат един и същи модел автомобил?или само си драскаш глупости
  • #32
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тази кола е много грозна, но сигурно е много: яка, напреднала, качествена и т.н. Тази кола е много качествена и т. н., но баси колко е грозна!
  • #31
    Анонимен ( преди 7 години )
    Има,има,около 700 000 000 явно се съмняват,или още по-категорично,не харесват качествата на Приус и просто не я купуват. С изключение на дотираното купуване в Япония и демагозите от Калифорния май никъде не се продава.
  • #30
    Анонимен ( преди 7 години )
    има ли още някой да се съмнява в качествата на приус? изключвам ваг-фена на форума на който ще му се развалят почивните дни след тази статия. под подобни статии той е най-активния избивайки комплекси че финансите му стигат за гоуф нов внос чист дизел. бедняк не само финансово но и умствено е нашият човек.
  • #29
    Анонимен ( преди 7 години )
    Прекрасен автомобил е Приус. За някой явно гроздето е много кисело и освен да плюят не им остава друго. Жалки, бедни душици, които ще умрат в собствената си злоба и завист. А най-лошото е, че не осъзнават, че все едно плюят в собственото си отражение. Приус е кола икона, която преобрази света. Всеки се опитва да направи успешен и толкова ефективен хибрид, но все още никой не е успял, поне малко да се доближи до качествата на Приус. Бъдещите години ще са годините на хибридите и електромобилите.
  • #28
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хващал съм таксита Приус поне в няколко държави в Европа и винаги питам шофьора какви са му впечатленията. Отговорът винаги е: - Fantastisch !Вие си коментирайте на воля !
  • #27
    до единствено вярно ( преди 7 години )
    но ти си в 20 годишен изгни кашон, така че не казвай че новото не е хубаво
  • #26
    Анонимен ( преди 7 години )
    гоуф гте е 30см по къс от приуса но за сметка на това 170кг по тежък.много напреднало инженерство от страна на германците
fallback
Последни