fallback

Porsche отстранява грешките с втората Panamera

Напълно новият хечбек официално бе представен в Берлин

Тагове: porsche panamera
fallback
  • #16
    Porsche win ( преди 7 години )
    Пак са го направили невероятен този автомобил. Класа, спорт и лукс. Никоя друга кола не ги съчетава трите толкова успешно!!!
  • #15
    Дошо до v-1 ( преди 7 години )
    http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/22963-audi-i-porsche-se-skaraha-zaradi-platforma/Ето чети тук, статия от този сайт за това как Троше не ползват плЪтформи(?) на Алуди.И не само платформи ами и двигатели ползват бе балама.
  • #14
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не се обяснявай бе ВАГон! Нали нямали нищо общо със селската марка и твърдиш, че били уникални. Кое им е уникалното? ВАГенската платформа ли, материалите ли, шасито ли или двигателя? Май изобщо си нямаш на идея какво значи думата "уникален", което е нормално, като се има предвид на коя марка си фен.
  • #13
    v-1 ( преди 7 години )
    Така е Каейн-а е на МЛБ платформата, както и Туарега.Но за всички те си коли както и Панамерата, те си имат собствена плътформа МСБ. А колите им са уникални, с много спортен дух и добро качество на материали и изработка, така че аз не виждам какво мрънкате. Да пуснали са СУВ за печалба и щото пазара го търси.Порше е една от марките с най-голяма спортна история и традиции, и затова колите им са униклани!
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    основната им грешка е че са под шапката на фолк с ваген и много от нещата са споделени за икономия. най-фрапиращ пример е копието на фв туарег порше кайен. някой ще отрече ли, че не са едно и също нещо с различна емблема и цена. и при останалите модели е така. заработят ли самостоятелно могат да си върнат славата на супер коли. до тогава си остават надценени вагени.
  • #11
    v-1 ( преди 7 години )
    Дошо, а ти разбери един най-накрая, че Порше не ползват плътформи от Ауди!Те си имат своя плътформа, мислех че се интересуваш от коли. Ама май май само плюеш и ти като останалите...
  • #10
    v-1 ( преди 7 години )
    Така е модата го налага, напълно съгласен.Същото е и с тези HMI устройства, които ще заменят конвенционалните бутони в колата.Но мен друго ме дразни, как едни и същи хора, ако един производител въведе нещо го опюват, а после когато някой друг го направи същото нещо, тези същите хора викат в хор колко е хубаво... Та за това написах първия коментар...
  • #9
    до 2втек ( преди 7 години )
    Много ясно, че не е верен.Още преди 2 години автомобилите на Фолксваген с тази мощност постигнаха разход 3/100(ама май беше масло) :D
  • #8
    Дошо ( преди 7 години )
    Като знам, че сегашната платформа на Алуди не я искаха заради един куп недостатъци си представям до сега каква е била трагедия щом в новата отстраняват грешките от предишното поколение.
  • #7
    petko kapitana ( преди 7 години )
    Всичко хубаво, само да не бяхте написали "хечбек"...
fallback
Последни