fallback

Lamborghini обединява сили с Boeing

Италианците отвориха изследователски център в Сиатъл

Италианският производител на спортни автомобили Lamborghini откри изследователски център за разработка на високотехнологични композитни структури (Advanced Composite Structures Laboratory - ACSL). Той се намира в Сиатъл, а създаването му е посветено на 30-годишнината от началото на използване на въглеводород в конструкцията на суперколите на марката.Изборът на Сиатъл никак не е случаен, тъй като там се намира централата на производителя на самолети Boeing, който също ще участва в проекта като партньор на италианците. Новата лаборатория ще изледва потенциала на композитните материали, като резултатите ще бъдат използвани за направа на новите суперколи на компанията. „Lamborghini има богата история за използване на такива материали – като започнем от Countach Ouattrovalvole и стигнем до наши дни, когато това е един от най-важните елементи, изпозвани при напарвата на нашите суперколи. С този проект обединяваме миналото и бъдещето”, коментира генералният директор на компанията Стефано Доменикали.Италианският производител ще се насочи най-вече към развитието на технологията Forged Composite®, която в Lamborghini посочват като едно от най-важните си технически постижения. При нея създаденият композитен материал е с такива свойства, че позволява да бъде преработен за използване в суперколите за много по-кратък период от време в сравнение с традиционните методи за производство.Технологията бе използвана още преди 6 години при концептуалния модел Sesto Elemento. Неговите качества превъзхождат тези на стандартните олекотени метали, тъй като освен с по-ниско тегло се отличават и с по-високата си надеждност. Според представители на марката именно това дава предимство на Lamborghini пред останалите производители на суперколи.Снимки: Lamborghini

Тагове:
fallback
  • #11
    нововнос ( преди 7 години )
    FF, ти каза че едва ли не нямали нищо общо и аз ти показах с факти как имат. Останалото са просто обиди, които ще подмина :)
  • #10
    FF ( преди 7 години )
    Прав съм нали..100 % *** си ти.. хахах .Ламбо е фирма за супер автомобили от преди да има гугъл..Та баш ти недей ми обяснява къде какво да пиша.Че ти май си правен след Гугъл.. По твоята развалена логика 5 фирми са еднакви щото ползват Garett компресори ли бе знайко.Ми то като са едно и зъщо нека да съжалим собствениците на Ламбовци как са се минали горките..за двойна цена взели по скъпо Р8.Хахах. Забавление е с такива като тебе:)
  • #9
    нововнос ( преди 7 години )
    FF, за тъпотията си прав на 100%.Сега отвори гугъл и напиши "lamborghini audi steering wheel" и виж как Ламбо и Ауди нямали НИЩО общо....Умник!
  • #8
    FF ( преди 7 години )
    ноф фносее.. май ти не си разбрал..,че тъпотията е генетична и се наследява..ко да правим,природа.Колкото Крал Дошу има общо с автомобилите толкова и Ламбо с Ваг..Хората си правят феноменални автомобили па вие си говорете небивалици..
  • #7
    нововнос ( преди 7 години )
    Абе не сте разбрали. Ще работят заедно, в смисъл че имат договор с Боинг по най-бърз начин да транспортитар резервни части по сервизите на ВАГ по целия свят, с цел многобройните повреди по това Ауди Р8 да бъдат отстранявани максимално бързо за да се чувстват собствениците добре.
  • #6
    FF ( преди 7 години )
    Дошееее *** ти жив ли си беее.... Да не беше на специализация в Хонда..да надзираваш самолето производството...:) Хихихи.. инак си прав..правят летящи косачки наричат ги самолетосачки :)
  • #5
    До Дошо ( преди 7 години )
    Но най-много сенокосачки и генератори!
  • #4
    ??? ( преди 7 години )
    Airbus или Boeing прави хонда???
  • #3
    fsb ( преди 7 години )
    шесто елементо - любимото ми ламбо...
  • #2
    Дошо ( преди 7 години )
    Самолети прави HONDA.СОЦваген най-много да направи някой витлов дизел.
fallback
Последни