fallback

Subaru представи спортно комби

Серийната версия на Levorg ще се казва STI Sport

Subaru представи спортна версия на комбито Levorg, която е получила името STI Sport. Автомобилът е оборудван със стандартните за модела двигатели, но е с по-агресивен дизайн и променени настройки на окачването.Новата версия се отличава от стандартния Levorg по различните брони, капак и престилки. Освен това STI Sport разполага със заден дифузьор, както и със специални накрайници на тръбите на изпускателната система. Нови са и 18-цоловите джанти, както и специалният цвят на каросерията - WR Blue Pearl.В салона на автомобила са поставени спортни кресла, обвити с черна и червена кожа, а също така и срязан в долната си част волан. Пренастроено изцяло е кормилното управление, поставени са нови предни и задни амортисьори и пружини Bilstein.Комбито е оборудвано със система за задвижване на четирите колела, като се предлага с избор от два бензинови двигателя. Първият е 1,6-литров и развива 170 к.с. и 250 Нм, а вторият е 2,0-литров с 300 к.с. и 400 Нм. Двата мотора работят с вариаторна трансмисия Lineartronic.Вече се знаят цените за Япония на новата модификация. Базовата версия с по-слабия мотор стартира от 31 700 долара, докато по-мощната е оценена на 36 100 долара. Засега комбито няма да се предлага в Европа.Снимки: Subaru 

Тагове: subaru levorg sti
fallback
  • #23
    анонимен ( преди 7 години )
    thebrainless това Субару, ако се продава тук ще удари 100к. v-1: предвид това което написах по горе, един C 450 AMG 4MATIC е на тази цена, с какво ще парадираш, предвид подобната цена? Тук става вече въпрос на лична преценка или желания.
  • #22
    KKK ( преди 7 години )
    Един от малкото случаи, в които ми харесва японски интериор
  • #21
    Борис ( преди 7 години )
    Много харесвам спортни комбита, но за съжаление пазара и избора е малък.Освен за Субару и немските комбита за други подобни не се сещам много.Страхотна кола, обаче са изкарали от Субару. Определено ще е много различна като усещане.Ако тръгнат, разбира се да ми го рекламират с това, че е CVT не бих се навил, но явно скоростната им кутия в действителност е напълно адекватна и доста добра от това което чета.
  • #20
    v-1 ( преди 7 години )
    За пореден път се обеждавам, че сме *** и глупаците в България... Че какво и е на колата, на достъпна цена с голяма мощност и със сигурност по-евтина поддръжка от Мерц, Ауди или БМВ.Тук много обичат храта да се изхвърлят и да парадират със скъпи коли, на които после едни свестни гуми не могат да им купят щото са скъсани и са теглили кредит да си купят кола втора ръка на лизинг.. ама иначе са големи гъзари.
  • #19
    thebrainless ( преди 7 години )
    Аз ти цъкнах минус с удоволствие, а нямам нищо общо с продажбата на автомобили ;)Явно ви е много трудно да свикнете с идеята, че съществуват хора, които харесват и други неща, различни от Гоуф и А4. Отделно да кажеш за това Subaru 300 коня на цена около 60к е посредствено, говори за голяма наистина голяма посредственост, но само лично в твое лице.
  • #18
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тея момчета от представителството на субару само цъкат плюсчета, но фактът, че това си е един посредствен автомобил си остава!
  • #17
    Дърваруфен ( преди 7 години )
    А в този случай и трансмисията е дялкана с брадвето. Ми толкоз си могат!
  • #16
    rocco23 ( преди 7 години )
    Перфектен автомобил, подходящ за всякакви цели. Жалко, че засега няма да го пуснат в ЕУ.
  • #15
    Един е трола ( преди 7 години )
    А и за скоростите автоматика ще повтори и задължително ще сравни колата с най-бързата в гамата на ауди ,убеден съм,че в семейството му карат ауди или фолксваген.Момчето си има една програма по цял ден.
  • #14
    Един е трола ( преди 7 години )
    Няма ваг фенчета в тоя форум.Тук пише един ***,след малко ще се пише като дърваруфен и ще си повтори познатата програма-грозен дизайн,с брадвата, с теслата. Това,което вече е писал по-долу общо взето.
fallback
Последни