fallback

Subaru Forester - Истинският 4х4

Изпитахме модела на писта за кросови мотори

Тагове: subaru forester x-mode
fallback
  • #33
    До Volvo ( преди 8 години )
    И за много други неща си се заблудил явно! :)
  • #32
    До до volvo ( преди 8 години )
    Заблудил съм се за Форестъра който карах.Говоря за 2,0Х 2005г 125к.с със заводска газова уредба.Това обаче не променя мнението ми за него.Не съм си го купил и никога не бих.Просто се убедих че с нищо не е по различен от японските коли от 90-те .Сив ,скучен, евтино усещане. Това е форум в който всеки може да сподели мнение.Не е нужно да бъдем крайни като "Анонимен"На вкус и цвет тавариш нет.
  • #31
    volvo ( преди 8 години )
    Съществуват особена порода фанатично настроени почитатели на определена марка автомобили ,които дали поради самовнушения ,ограничени умствени възможности ,липса на убедителни доводи или просто защото не са способни да приемат чуждото мнение ревностно защитават своята теза най-вече с обиди и използване на заучени реплики.Рядко пиша в сайта ,но ако някой е следил знае че не мога да понасям култа към ВАГ.Както и към всяка друга марка.Няма вече най-добри в нещо !Всички са посредствени !
  • #30
    Анонимен ( преди 8 години )
    и волво да се кръстиш и 100% и баа и както искаш е все тази ВАГи! природната ти тАпота и простотия извират от всеки твой пост. Не можеш никого да заблудиш...
  • #29
    баа ( преди 8 години )
    Това е евтино менте на Дачия Дръстер.
  • #28
    Анонимен ( преди 8 години )
    Суби са добри, кои други в тоя клас са по-добри?
  • #27
    юруш на доматите ( преди 8 години )
    Субару си е добро,но в показаните снимки теренът е обикновен черен път,а не за мотокрос.Там нещата са по-грозни и кални-всеки го знае.
  • #26
    До volvo ( преди 8 години )
    Не съм чувал Форестър от 2007 с 2.0 л двигател и 125 к.с! Двулитровия дизел е 148 к.с а 2.0 бензин е 150 к.с. Или са те метнали нещо за твоя Форко, или си се объркал нещо!
  • #25
    volvo ( преди 8 години )
    Карал съм Форестър 2,0 125 к.с.-2007г. Наистина много евтино оборудване ,никакво удобство ,слаб вървеж и прозорците над 60км/ч шумяха ужасно.Направи ми впечатление на подемника ,че като завъртиш предните колела задните не се движат.Нали е постоянно 4х4 ,лоста беше на HI.Да не бе да е с вискосъединител Ако е така за какви тежки терени говорим..Определено с нищо не ме впечатли -дори напротив.Не мисля че заради някаква спорна проходимост трябва да го обожествявате толкова.
  • #24
    До 100% ( преди 8 години )
    Ти 100% никога не си бил собственик на СубарУ, инъче нямаше да плямпаш такива идиотизми тук!И се пише СубарУ, поне това уцели правилно, за да имаш шанс някой да те вземе на сериозно, макар че едва ли!
fallback
Последни