fallback

Ето го наследникът на Bugatti Veyron

Купето Chiron ще излезе в серията от 500 бройки и ще струва 2,4 млн. евро

Тагове: bugatti chiron
fallback
  • #66
    Анонимен ( преди 8 години )
    трябва да си доста глупав за да сравняваш Вейрон или Chiron с Венъм ГТ. или да си първокласник
  • #65
    Striker ( преди 8 години )
    Хм, изкарват "хиперкола", която вдига от 0 до 300 за 13.6 сек, макс. скорост 420км/ч, а GT Venom от преди 3(!!!) години счупи и все още държи рекорд на Гинес с време 0-300 - познайте: 13.6 сек.!:)))И макс. скорост 437км/ч. T.e ВАГин изкарват кола за $2.4 милиона през 2016, която най-накрая достига параметрите на кола за $1.4 милиона от 2013-та година. Еми...браво:)))
  • #64
    Анонимен ( преди 8 години )
    до скоро най-бързите коли бяха хибриди - Реггера, лаФерари и 918. ВАГ се опитват да направят най-бързата кола да НЕ е хибрид. това НЕ ме кефи , но те си знаят - все пак имат скъпа платформа и трябва най-накрая да спечелят малко пари от нея . това правят - усъвършенстват каквото имат. купувачи ще се намерят. в тоя форум няма такива
  • #63
    Това ( преди 8 години )
    е нечовешки автомобил!Поздравления за инженерите и дизайнерите на VW груп!
  • #62
    Alfa ( преди 8 години )
    ТОП! няма кво да се лъжем/завиждаме... Гледам нещо се спори за време на ускорение - имайте впредвид, че колите от завода ги изпитват на асфалт-стъкло, 0-градус наклон, оптимална температура.. На светофара на околовръстното не е чак такъв идеал.
  • #61
    Пора ( преди 8 години )
    Това е кола за много богати хора и вярвайте ми - ще се продава като топъл хляб!!
  • #60
    Пора ( преди 8 години )
    Кoenigsegg One е спортна кола - Бугатито е спортна лимузина - разликата е огромна - бугатито вози меко, безшумно - Кoenigsegg-а ти троши бъбреците и без тапи за уши няма да издържиш и 10 минути - все едно си се качил на самолет, така шуми! Бугатито е върха в автомобилостроенето колкото и да не им се иска на някои хора! Този модел и Вейрона са най-добрите спортни (возещи като лимузини) коли правени някога!
  • #59
    Анонимен ( преди 8 години )
    РРЕ пак е разревал дошовците
  • #58
    Анонимен ( преди 8 години )
    Друго си е да си фрашкан с мангизи.Може да си джъткаш с Широн, пък другите да плямпат, че гроздето е кисело.
  • #57
    Анонимен ( преди 8 години )
    "щведския "хипер кар" в колко броя се произвежда ? приликата му с бугати е че е над 1000 коня и има 4 гумиот там насетне, е като картинг до майбах"защо така само дрънкане на глупости.Видя 2 картинки и айдее това е най добрата кола.прочети характеристиките на Koenigseg One и Вейрона щото на Чичарито още не са известни.Според теб защо спортните коли по състезанията не тежът по 2 тона?Защото са спортни, а не тролеи.
fallback
Последни