fallback

Ето го наследникът на Bugatti Veyron

Купето Chiron ще излезе в серията от 500 бройки и ще струва 2,4 млн. евро

Тагове: bugatti chiron
fallback
  • #76
    Анонимен ( преди 8 години )
    Шефът на Bugatti Волфганг Дюрхаймер при представянето в Женева даде да се разбере, че Chiron за момента не разкрива всичките си способности, като по примера на Veyron може да очакваме и по-мощни версии. Официално бе обявено, че новото чудовище ще постави нов световен рекорд по скорост.
  • #75
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бугати са голяма работа! Качество и ексклюзивност каквото можете да намерите само в Кауфланд!
  • #74
    Анонимен ( преди 8 години )
    Venom Gt e някаква американска смехория базирана на раздърпан Лотус с вкаран в него напилен американски двигател, който слагат на какво ли не. Това е най краткият път и най лестният начин да направиш химеркар. То има и ГТР-и Ламборгинита с по 1500-1600к.с. на тоя принцип, ама поне и шаситата са си техни.
  • #73
    Това ( преди 8 години )
    Bugatti е поезия!Страхотен дизайн и технически характеристики!Летвата става недостижима за конглокенцията.
  • #72
    Пора ( преди 8 години )
    Striker, Венома няма общо с тази кола - това е все едно да сравняваш пасат с S класа - ама явно не ти стига акъла и опита да ме разбереш. А.В.Торът - Регера също не е в категорията на този суперавтомобил. То има драгстъри които вдигат 300 за 5 сек - и те не са в тази категория! Това е ВЪРХА - начукайте си го в тъпите глави (от фен на Мерцедес)
  • #71
    Анонимен ( преди 8 години )
    Venom GT нямат рекорд за Гинес. В грешка си. Официалният рекорд за скорост на сериен автомобил се държи от Вейрон Супер Спорт.
  • #70
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Новото Бугати в едно изречение: по-красиво от Вейрон, по-бавно и доста по-грозно от Регера. Ха сега се счупете от минуси, истината няма как да промените.
  • #69
    vel_co ( преди 8 години )
    Дизайн като фейслифт на Вейрон, "система за впръскване с 32 клапана", което не можах да разбера и цена, която мога да коментирам само с един виц: Мутра се хвали на приятел:"Виж какъв Ролекс си купих от мола, 20 бона!" Другият му отговаря:"Будала! В другия мол го има за 30!"
  • #68
    ss ( преди 8 години )
    а тоя венъм колко пъти може да направи упражнението от 0-300 без да се наложи да го разглобят после, щотот се басирам, че бугатито може да го прави постоянно
  • #67
    Анонимен ( преди 8 години )
    Страйкърче, ти това хенеси за каква кола го имаш......че то и драгстерите и те са по-бързи!Тук става въпрос за сериен автомобил, а не за някакви сбюртаци от лотус и форсиран двигател!Капиш!
fallback
Последни