IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

По-мощни М3 и М4 представи BMW

Моделите с пакет Competition разполагат с 450 к.с.

По-мощни М3 и М4 представи BMW

Седанът BMW M3, както и купето и кабриолетът М4 вече ще могат да бъдат поръчани с по-силно изразен спортен характер с повишени динамични характеристики. Това е възможно благодарение на пакета Competition, разработен от BMW M GmbH.
По-мощни М3 и М4 представи BMW
Снимка: BMW

Опцията предоставя на 3,0-литровия би-турбо двигател повишена до 450 к.с. максимална мощност, или с 19 к.с. повече в сравнение със стандартния агрегат. Това позволява по-бързо ускорение, като дисциплината 0-100 км/час вече изисква 0,1 сек. по-малко, независимо дали автомобилите са оборудвани с автоматична M Double Clutch трансмисия или с ръчна предавателна кутия.

Пакетът Competition включва също така адаптивно M окачване, което е настроено към подобрените характеристики на управлението и мощността и разполага с нови пружини, амортисьори и стабилизиращи щанги с възможност за настройване на различни режими на шофиране (Comfort, Sport и Sport +), сочи информацията от BMW. Включените в стандартното оборудване активен M диференциал на задната ос и Динамичен контрол на стабилността (DSC) също са конфигурирани да съответстват на повишената динамика.

Пакетът предлага и ексклузивни ковани, машинно полирани и оптимизирани по отношение на тегло и здравина 20-инчови М алуминиеви джанти (предни 9J × 20; задни 10 J × 20), имащи различен размер гуми отпред и отзад (предни: 265/30 R20, задни: 285/30 R20).

За BMW M3 Седан и BMW M4 Купе, пакетът Competition включва още специални олекотени М спортни седалки, както и предпазни колани с бродирани BMW M ивици. Заложено е и на по-гръмка изпускателна система с черни хромирани накрайници.

Пакетът Competition ще бъде наличен на пазара през пролетта на тази година, когато ще бъдат обявени и цените.

0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    долните 4 ( преди 8 години )
    носят запазената марка на трифорс-дивотията!
  • #9
    1 rate up comment 5 rate down comment
    ba4ikiko ( преди 8 години )
    еи *** BMX ли си какъв си ходи си карай bmx-а и не говори за коли и салони бе мишкар ти кво караш освен колело бе *** я кажи ? салона бил като на е30 *** смотан извади 100 бона и си я купи и тогава и коментирай салона и кусури и намирай, писна ми от такива разбирачи карачи като вас бе , тва не било хубаво онова не било еми ходи ти тогава направи по хубав салон бе калвач разбирач ходи и давай уроци по моден дизайн ***
  • #8
    2 rate up comment 5 rate down comment
    ba4ikiko ( преди 8 години )
    Да ви питам като висчки сте разбирачи и дървени философи и твърдите че бмв-истите са се скрили зимата вие кви коли карате ? корси пасати алУдита и пр. споделете моля ?
  • #7
    1 rate up comment 6 rate down comment
    ba4ikiko ( преди 8 години )
    Все големи разбирачи са се сабрали тук да коментират това как било онова как било като 90% не са се качвали в БМВ. Скъпи "приятели" карам 1 серия вече 2 години и миналия месец бях на боровец, говедарци и пампорово и некаде не съм имал проблеми за разлика от един приятел с опел инсигния 2011 с предно, така че всичко си зависи оот задкормилното устройство а тва че вие с предно се имате за големи карачи висчки ви знаем на права линия сте стра6ни ама чуете ли за завои и се насирате мишленца такива.Е
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Браво пичове, големи сте разбирачи! В стила на написаното имам чувството, че максимум 2-*** човека сте писали. И то все велики мисли. БРАВО!Карал съм 2 зими БМВ Е39 и мога да ви кажа, че пишете пълни глупости. Кола, произведена 2002-ра година. Сега сме 2015. Не знам какви снегове ви гонят!Пък и тия, дето имат пари за ново БМВ най-вероятно имат и по едно Х3 или Х5, че да не се притесняват много-омного за пътната обстановка.Но вие как да знаете, като разполагате САМО с по 1 автомобил?
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    BMX ( преди 8 години )
    Не знам колко вървят,но не е лошо да направят и допълнителен пакет за интериора с който да прилича на съвременна кола,а не на бутната Е30-ка 89'
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    e... ( преди 8 години )
    както се вижда даже и тоя "компетишън" ще се предлага напролет! че то БМВ и зима ...не ти е работа!
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    хе хе хе ( преди 8 години )
    никой бенвар не се обажда! явно и те като колите си спят зимен сън под снежни преспи!))))))
  • #2
    10 rate up comment 5 rate down comment
    ХАХА ( преди 8 години )
    И след първия сняг всичко това се превръща в една чиста статистика само!
  • #1
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Само да не го хване бенвето някоя ХОНДА S2000, че ще му отиде "компетенцията" по завоите на ринга! ахахаха