fallback

Kia и Mazda бяха обявени за най-качествени

В германската класация следват Honda, Hyundai и Toyota

Моделите на компаниите Kia и Mazda бяха обявени за най-качествени в ежегодната класация на германското издание AutoBild. Рейтингът е съставен въз основа мнението на редактори от медията, както и на анкета сред читателите.Снимка: Automedia.bgКритериите за оценка на даден модел са прости – надеждност на продукцията, удовлетвореност на клиентите от своята придобивка, както и качество на самия автомобил по време на експлоатацията.В класацията са участвали общо 20 марки, които са представени на пазара в Германия. В крайна сметка след преброяване на гласовете за победители са обявени Kia и Mazda, които събират абсолютно еднакъв брой точки.Второто място, също с еднакъв резултат, получават Honda, Hyundai и Toyota. На трета позиция е шведският производител Volvo. Самата класация се прави от 2001 г. насам и една от най-авторитетните в Германия.

Тагове:
fallback
  • #30
    Анонимен ( преди 8 години )
    Има раздвижване. Последните години първите места бяха все за Toyota и Hyundai.
  • #29
    Анонимен ( преди 8 години )
    Високия клас лимузини, а? На един познат шефа за малко да гушне букета при едно изпреварване с неговия Мерц. - отказал датчик, колота влиза в авариен режим с 30 и ни напред - ни назад. Отделно че а беше платил още веднъж от ремонти. Още на сл. ден колата гушна букета с обява за продажба ;)
  • #28
    Анонимен ( преди 8 години )
    И какво ти дава Льове повече от върховите серии на Сони, Самсунг и Шарп примерно. Специално върховата серия телевизори на Сони е брутално добра. Льовето просто са бутикови и скъпи цез да са нещо особено и се продават толко малко, че не си струва да се коментира. Иначе предпочитам една чисто нова Кия прид 10 годишно БМВ примерно. Проблеми със самочувствието нямам.
  • #27
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вярвай си
  • #26
    Старшина ( преди 8 години )
    карайте си ги вие тия новоизлюпени маркетингови кочини с живот до 4 години. аз ше си карам 30 годишната G класа и ше съм 3000 пъти по-доволен...
  • #25
    кадъч ( преди 8 години )
    То е ясно, че в момента японците превъзхождат германците многократно и то не от днес, а от години насам. От европейските марки единствено Волво може им да се опре и даже с новите модели XC90 и S90 смятам, че ги превъзхождат, особено в сигурността на автомобилите, което е най-важното Волво нямат равни, но като цяло японците карат влака в момента.
  • #24
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това с евтините ремонти и здравината е за средната класа. Имам джип GL и S-класа. Да ремонтирам ги, да скъпо е ама карам Мерцедес. С-класата на возия, комфорт и престиж, не може никоя кола да я стигне. Има много системи, нормално е от време на време някоя да даде фира, все ми е едно де. За фирмата бях взел преди Форд Фокус 2006г сега ги сменихме с хюндай, ами служителите казват че макар и по стари Фордовете са били по хубави. Кое ще ми излезе по на сметка още незнам.
  • #23
    фен ( преди 8 години )
    Девойки карайте си новите KIA и Mazda и бъдете доволни от живота. Аз като най-голям балък ще си търкалям 10 годишното BMW и ще си се комлексирам по светофарите, колко надеждни, здрави и икономични са вашите корейски, японски и тн. невероятни цена качество и СВЕ автомобили! Хайде със здраве да поработя, че бавареца гори много, а и паре за сервиза събирам...
  • #22
    Дам... криза е! ( преди 8 години )
    Щом ширпотребата става "номер едно" ...
  • #21
    Анонимен ( преди 8 години )
    Японците са сила номер едно в света на автомобилите.
fallback
Последни