fallback

Ето го новият флагман на Volvo

Шведите официално представиха луксозния S90

Тагове: volvo s90
fallback
  • #18
    Automotive ( преди 8 години )
    Имаш си за звука.
  • #17
    Triforce ( преди 8 години )
    Ако нямаш истински копчета за звука с врътка, катко е при БМВ и на климатика, като на всички нормални автомобили, то това е ОГРОМЕН УЖАС!! Стига с тия сензори за щяло и нещяло! Трябва да си има истински неща в колата! Иначе като кола ще бъде номер едно в класа, спор няма!
  • #16
    Automotive ( преди 8 години )
    @Коментар15Лесно се работи с "таблета". И аз имах опасения, че ще е кофти, но се свиква бързо, графиките на основните функции, които евентуално би искал да променяш в движение са големи, а и по-важните неща могат да се контролират и дистанционно чрез волана.Единствено бих предпочел да има физически бутони за регулиране на температурата на климатроника.
  • #15
    Коментар15 ( преди 8 години )
    Отпред колата е страхотна! За задницата няма да кажа нищо, защото в предните коментари се казаха мнения. Харесва ми отвътре таблото и централната конзола - изчистени са. Само не знам дали с този "таблет" дали ще се работи бързо, лесно, точно и прецизно.
  • #14
    кадъч ( преди 8 години )
    Не знам ама т'ва чудо ще е много по-сигурно от S класата и 7-цата взети заедно!
  • #13
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Знаеш, че живееш в побъркан свят, когато новите Volvo са по-красиви от новите Jaguar-и... Прекрасен автомобил.
  • #12
    страничен наблюдател ( преди 8 години )
    Задницата наистина е спорна. Може би трябва време за свикване. Всичко останало обаче изглежда супер. Таблото особено ми стопли душата-леко ретро, стилно и изчистено. Кола за индивидуалисти с пари.
  • #11
    maxblue ( преди 8 години )
    Стилен и хармоничен дизайн както отвън така и отвътре, за първи път мога да кажа че ми харесва задната част която,както при Ford никога не е била хармонично свързана с основния облик на автомобила.Едно силно завръщане в елита на премиалните автомобили да вярно е че има заемки в някой детайли,но няма лошо в това да подражаваш на добрите в този бранш всеки има право на място под слънцето,и Volvo със сигурност ще го намерят не съм фен на тази марка но винаги съм уважавал стремежа им за иновация и съвършенство.
  • #10
    Радев ( преди 8 години )
    Таблото много напомня на интериора на Рено Талисман. Задницата е доста дискусионна, меко казано. Липсват 6 цилиндрови двигатели, не съм сигурен, че новото Волво ще наруши съня в Щутгарт и Мюнхен.
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    колата е перфектна, ще бъде лъч индивидуалност сред морето от немски "премиуми"...
fallback
Последни