fallback

Флагманът на Lexus преминава на водород

Серийната версия на LF-FC ще конкурира Mercedes-Benz S-Class Coupe

Тагове: lexus lf-fc
fallback
  • #15
    Wow ( преди 8 години )
    Да ще конглокира, но не S class. Te нямат конглокенция, просто всички ги догонват в този сегмент, а чапанките никога не са се доближавали точно до този модел! Но нека си се напъват на никой не пречат!
  • #14
    Оня с ролетката ( преди 8 години )
    И ние правим автомобили задвижвани с водород.Е, не точно де, с въглеводород!Муахаха
  • #13
    doc ( преди 8 години )
    Или като куцо пиле домат-народни мъдрости за превъзходството на японската сила!За хора без чувство на хумор не важи.
  • #12
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ясно е,че японските марки задават правилата в автомобилната индустрия. Технологии и дизайн от бъдещето.Браво!
  • #11
    Анонимен ( преди 8 години )
    Японците не са с една крачка напред винаги във всяко отношение, а с много крачки.Германчетата са в трета глуха с техните дизелови технологии, които ги видяхме колко струват. Корейците ги изпревариха, а в момента и китайците дръпват напред в автомобилостроенето. Германчетата тъпчат на едно място и най много да направят някоя лайсна, кожена салон или нови лети джанти. До там са е докарали. Съвсем скоро ще отидат там, където отиде немската електроника. Движат се с голяма скорост към небитието!
  • #10
    Кольо Камиона ( преди 8 години )
    С решетката малко са прекалили, спуска се прекалено ниско, а оформлението около скоростния лост е като на усилвател Накамичи от 90-те години, но като цяло е супер, а и технологията звучи много авангардно. Ще се продават много добре в САЩ, това е сигурно.
  • #9
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Ето това се нарича техническа доминация - предишното поколение беше първия хибриден премиум седан, следващото ще бъде с първата водородна горивна клетка в класа. Японците са винаги с една крачка напред.
  • #8
    Enzo ( преди 8 години )
    Тези очевидно продължават да търсят себе си в автомобилния дизайн... И хич не им се получава. Не разбраха, че с изчанчени форми, подходящи за арт мебели, коли в премиум сегмента не се продават. Щели с това да борят S Class Coupe... А-а-а, Ха, Ха, Ха-а-а-а... С това... Че е ясно кой задава правилата в автомобилната индустрия - ясно е. Само на "Тишо" очевидно не му е ясно!!! Тази ГЛУПОСТ със зейналата, като на беззъб вампир паст, и с тая просташки лъскава решетка отпред... Пълно безумие! Пълно!!!
  • #7
    hahaha ( преди 8 години )
    Харесвам доста лексуси, ама т'ва ако е красиво ...............
  • #6
    Един там ( преди 8 години )
    Лелеййй !!!ако това, излезе в тоя вид на улицата, само поздравления за Лексус.МНОГО красива машина.Браво.
fallback
Последни