fallback

Subaru пуска върхов WRX STI

Модификацията WRX STI S207 развива мощност от 328 к.с.

Подразделението Subaru Tecnica International (STI) използва автосалона в Токио, за да покаже специална версия на спортния седан WRX STI, която носи името S207. Моделът ще бъде пуснат в ограничен тираж от 400 бройки, като ще се появи на пазара в Япония на 1 декември.Модификацията WRX STI S207 е оборудвана с 2,0-литров боксер, развиващ 328 к.с. и 431 Нм. За сравнение серийният WRX има 268 к.с., а версията WRX STI използва 2,5-литров двигател с 300 к.с. При новата машина инженерите на STI са променили предавателното число на кормилното управление, като са го направили по-остро. Освен това е променено окачването на седана, като са поставени предни амортисьори DampMatic® II, система Active Torque Vectoring и мощни спирачки Brembo с перфорирани дискове. Сред новостите са още различна решетка на радиатора, увеличен преден спойлер, заден спойлер от карбон и нова задна броня.За 200 бройки от серията ще се предлага допълнителен пакет NBR Challenge, посветен на победата на Subaru в клас SP3T на „24 часа на Нюрбургринг” тази година. Той включва специален волан, червени предпазни колани, 19-цолови лети джанти BBS с размери 255/35R19 и спойлер с емблема S207.Клиентите могат да избират между 4 цвята – син, бял, черен и жълт, като последният е достъпен само за NBR Challenge. При този вариант корпусите на огледалата са черни, както и праговете на вратите, на които ще има и жълто лого STI.Снимки: Subaru 

Тагове: subaru wrx sti
fallback
  • #11
    ( преди 8 години )
    Японска сливо, това Субару си следва линиите и формата на фаровете още на първия концепт Субару Вивиз 1, който показаха още преди има няма 10 години! За какви нови Мегани и Фордове ми бленувате тук?
  • #10
    Анонимен ( преди 8 години )
    А бе я виж цените на СТИ втора ръка и пак говори кое колко се обезценява. Между друго си мисля, че изобщо не знаеш за какво иде реч ама карай - важното е да лаламе и да плюем.
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    И два дена да го държите този жълт леген,интересът е почти нулев - един,двама талибани в вечните мантри.Няма друга японска марка, която се обезценява с такива темпове като Субару.Може би само Сузуки е близо.Дали не е свързано с "върховното качество"!?
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    Незнам дали е непобедим, но няма как човек, който има и кара субару да го убедиш да си вземе Голф. Как мислиш защо така се получава?
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    Голфа е непобеди https://***.youtube.com/watch?v=X-PLpLhfJmA
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    ""Добре, че са написали, че е Subaru. Помислих го за Ford.""Това само доказва, че мисленето ама никак не ти се отдава! И недей се напъва много, че току виж си си докарал някой главобол!
  • #5
    Субарист ( преди 8 години )
    Обикновенно коментарите под статия за СТИ са скъпо,много гори,ако се счупи нещо...При толкоз състезатели с немски талиги това им идва в повече.Дано имам шанс да се повозя поне на едно от тея
  • #4
    Haha ( преди 8 години )
    "Добре, че са написали, че е Subaru. Помислих го за Ford."Да, пишат го специално за кухи фенове на ВАГ. И да, знаем че си кух като хралупа, няма нужда всеки ден да се изказваш и да ни го доказваш!
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кола мечта е това.
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    Добре, че са написали, че е Subaru. Помислих го за Ford.
fallback
Последни