IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki връща към живот и Ignis

Компактният кросовър ще се разположи под Vitara в гамата на марката

Suzuki връща към живот и Ignis

Компанията Suzuzki ще използва предстоящия автосалон в Токио за официална премиера на нов модел с името Ignis. Под това название през миналото десетилетие японците продаваха в Европа и Австралия малък хечбек, сега обаче така ще се казва субкомпактен кросовър.
Suzuki показа нов и различен Ignis
В гамата на марката новият модел ще се разположи под Vitara. Всъщност той представлява серийна версия на концептуалния iM-4, показан през пролетта на тази година на автосалона в Женева. Освен конкурент на Suzuki Ignis, който ще се предлага както само с предно предаване, така и със задвижване на четирите колела, ще бъде Fiat Panda 4x4.
Suzuki показа нов и различен Ignis
Показаният по-рано прототип бе оборудван с хибриден агрегат без електромотор в него. Серийният Ignis ще разчита на атмосферен мотор с обем 1,2 литра, който работи в комбинация със система "старт-стоп", както и със система за рекуперация на енергията при спиране. Ще има и версия с 3-цилиндров турбодвигател Boosterjet с обем 1 литър, развиващ 112 к.с.
Suzuki показа нов и различен Ignis
В последно време Suzuzki активно връща на пазара модели от своите име. Освен възродената Vitara японският производител предлага и хечбекът Baleno, който разчита на същите силови агрегати, каквито ще се поставят и на Ignis. Под името Baleno компанията предлагаше цяло семейство модели през периода 1995-2007 г.

Снимки: Suzuzki

 

Тагове: suzuki ignis
0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    То и ти не ставаш, но *** не те е оставила, нали!А дали става нещо или не си последният, който може да каже, при условие, че никога не си секачвал на тая кола, а само по снимки коментираш. Уж не става, а на теста размазва ВАГончето Поло. И то германец ти го казва, който е пристрастен. Смятай, ако започне действително да ги казва нещата как още повече ще оплюе *** от ВАГ.
  • #6
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ето го клипа, че не остана място в долното мнение:https://***.youtube.com/watch?v=6Alz42cfHXYНадявам се да не бъде изтрит!
  • #5
    15 rate up comment 2 rate down comment
    До: дърво ( преди 8 години )
    Изгледай това видео ВАГи, за да видиш как японките размазват малкото ВАгинско вурстче. Просто го правят смешно по всички показатели. Ако разбираш немски ще паднеш само как германците оплюват и се подиграват на смешното Поло. Мошеш да чуеш и раздатката и диференциала на Игнис за която твърдиш, че виели, а водещият спомена точно обратното на това, което твърдиш ти. А Полото е най-шумното в теста. Абе немска му работа. Важното е да има глупави фенове, като теб, за да им върви бизнеса на вурстовете!
  • #4
    1 rate up comment 13 rate down comment
    дърво ( преди 8 години )
    Който не е карал стария Игнис не знае за какво дърво става ва въпрос,диференциален и раздатка вият като луди още от нови,лада нива вие по-малко,е оризарска им работа.
  • #3
    0 rate up comment 16 rate down comment
    Blake ( преди 8 години )
    Е'ати "кросоувъра", щом ще се сравнява с Панда...
  • #2
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво!
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Симпатичен мъник са направили. Дано 4х4 да е като на Витара добро, а не само електроники, като на паркетник. Тогава колата ще се превърне в хит смятам. Градски автомобил за активни хора обичащи планината и почиващи извън града. Единствена забележка имам към залепения таблет на таблото. Тази тенденция никак не ми допада и не ми харесва. Изглежда грозно.