fallback

Toyota разкри европейския Hilux

На Стария континент пикапът ще се предлага с избор от 4 двигателя

Тагове: toyota hilux
fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 8 години )
    Разликата между Тойота и ВАГ е между 10 и 40 пъти!
  • #17
    до: този под мен ( преди 8 години )
    За мъжкарите, като теб има Гоуф ТДИ и Шматарок ТДИ! Скоро ще има промоция - купуваш един ВАГен, а ти дават 2, и ако нямат дребни да ти върнат ти пробутват още един, като ресто. А на пазара за употребявани коли, колите им ще струват, колкото струва метала в тях на вторични суровини.Ай, честито на всички фенове на селската марка!
  • #16
    Анонимен ( преди 8 години )
    буахахах мъжкарска кола било. Мъжките пикапи са в америка, Тойота тундра, Ф150Този бюджетен пикап е за бедни селяни. Само в БГ може да видиш да се възхваляват такива посредствени коли.
  • #15
    до този под мен: ( преди 8 години )
    Перфектна е! Всичко от което един Мъж се нуждае. Двигателите са екстра, доказали са се през годините, изисква минимален сервиз /от опит, имам три/ , вземаш си ДДСто и палиш. Здраве и пари на форумците, дано я притежавате...
  • #14
    Анонимен ( преди 8 години )
    Hilux е еталон в този клас и се кара на най-труднодостъпните места по света. Доказана машина, която задава стандартите в този клас.Този bmw e60 е абсолютен ***, щом е тръгнал да пише подобни дивотии за най-добрият пикап на света Hilux! Не случайно точно Hilux е покорил Северният и Южният полюс, движи се из джунглите, пустините в цяла Африка и Южна Америка, Канда, Аляска и Австралия и е най-предпочитаната машина в руската тайга. Голямо невежество е да плюеш по най-доброто!
  • #13
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мъжкарски и надежден. Просто Хайлукс ;) Оставете заядливите коментари за други статии, машината е еталон в света и няма смисъл да се пишат тъпотии.
  • #12
    Анонимен ( преди 8 години )
    Гледам и скоростната кутия морално остарял автоматик на 15 години с канали за скоростите. Това пак ли е заради надежността? Ще повторя специално за теб Ах колко си ***. Значи тролчето гледало дизайна на лоста на скоростите! И по това съди за модерфността на механиката на скоростната кутия и я обявява за морално остаряла. Виж, драги, не е срамно да си глупав, но е досадно да натякваш своето плиткоумие с такава системност.
  • #11
    bmw e60 ( преди 8 години )
    С усмивка подминавам убидите, те показват умствения багаж на японските фенове. Иначе сигурно и 3 литрови двигатели с 80 коня бихте купили ако ви кажат, че е заради надежността. Гледам и скоростната кутия морално остарял автоматик на 15 години с канали за скоростите. Това пак ли е заради надежността?
  • #10
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тоя bmw e60 е същия ***,иначе е като анонимен,сега се е писал така.
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    Къде изчезна ВАГ-фена?Има статия за Тойота, а само другата куха лейка bmw e60 коментира! До сега трябваше да има поне 20-30 негови коментара, а няма. Да не се е гътнал, след хубавите новини за любимите му ***?
fallback
Последни