fallback

Първи поглед към Renault TALISMAN

Неофициални снимки на заместника на Laguna и Latitude

Снимки, за които се твърди, че представят новото Renault TALISMAN, разкри френското издание Worldscoop. Премиерата на седана от сегмент D трябва да се състои по-късно днес.От кадрите става ясно, че сравнен с Laguna и Latitude новият модел залага на далеч по-динамичен и емоционален дизайн, демонстриращ множество хромирани елементи и атрактивни LED светлини. Renault TALISMAN ще демонстрира също така доста щедри размери, твърди информацията. Междуосието на седана се простира на 2,81 метра, общата дължина е 4,85 м., височината - 1,46 м., а широчината - 1,87 м. Обемът на багажника достига 608 литра.Интериорът е изчистен, като залага на дигитални уреди. Централната конзола е доминирана от голям тъч-дисплей, като централната част на арматурното табло също представлява мултиекран. За модела се знае още, че ще предлага редица екстри, сред които технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела и много други.Очаквайте подробности Снимки: Worldscoop

Тагове: renault talisman
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 8 години )
    xaaxxaaxxaxaxaxaxaxa interiora na VW ili na skoda e!??!?!?! :D :D: D
  • #9
    емил ( преди 8 години )
    много яко ренде
  • #8
    bmw e60 ( преди 8 години )
    Много добра странична линия, предницата е ОК, отзад пак се се изхвърлили франсетата и са сътворили голям шит. Вътре също излгежда постно.
  • #7
    Avensis ( преди 8 години )
    Наистина, ако се подмени емблемата с тази на фолксваген ще имаме един по-красив пасат :) но определно дизайнерите на Рено са избягали от по-меките и фини форми са поели по пътя на дизайна на ВАГ. Което всъщност не е толкова лошо и вероятно отговаря на търсенето на такъв дизайн- острота, агресивност, чупки ... Интериора също е повлиян от идеите за опростяване но на мен ми се струва доста постен и семпъл но пък може материалите да се добри и наживо да е ОК.Като цяло любопитен дизайн.
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Фолксваген пасат по френски.Изгуби си очерованието и тази марка.Почна да прави варианти на голф и пасат.
  • #5
    Subarufan ( преди 8 години )
    Предницата на пръв поглед леко ми напомня за Пасат и до там с приликите. Всъщност Реното са направили поне псоред мен доста добър дизайн, както вън така и вътре. Предполагам, че ще е наиситна добра конглокенция на другите автомобили в сегмента, особедно ако и надежността е на ниво.
  • #4
    Ляка ( преди 8 години )
    "Тия" LED светлини ще "почнат" по цялата кола да ги "слагат"...ЕДНОДНЕВКИ...важното е да е ЛЪСКАВО И "МОДЕРНО"..
  • #3
    М еги ( преди 8 години )
    Пасат ли? Направо ме смайвате със сравнения с неугледни автомобили, без грам чар и красота.На мен лично много ми харесва.Що се отнася до екстравагантност и индивидуалност, да може би я няма чак в такава степен, но за съжаление и от Рено разбраха,че тя не се продава,а това определено ще допадне на досата хора.
  • #2
    Майна ( преди 8 години )
    Натруфен пасат, а централната конзола много ми прилича на новота XC90.
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хубав Пасат!
fallback
Последни