fallback

Първи поглед към Renault TALISMAN

Неофициални снимки на заместника на Laguna и Latitude

Снимки, за които се твърди, че представят новото Renault TALISMAN, разкри френското издание Worldscoop. Премиерата на седана от сегмент D трябва да се състои по-късно днес.От кадрите става ясно, че сравнен с Laguna и Latitude новият модел залага на далеч по-динамичен и емоционален дизайн, демонстриращ множество хромирани елементи и атрактивни LED светлини. Renault TALISMAN ще демонстрира също така доста щедри размери, твърди информацията. Междуосието на седана се простира на 2,81 метра, общата дължина е 4,85 м., височината - 1,46 м., а широчината - 1,87 м. Обемът на багажника достига 608 литра.Интериорът е изчистен, като залага на дигитални уреди. Централната конзола е доминирана от голям тъч-дисплей, като централната част на арматурното табло също представлява мултиекран. За модела се знае още, че ще предлага редица екстри, сред които технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела и много други.Очаквайте подробности Снимки: Worldscoop

Тагове: renault talisman
fallback
  • #40
    МИХАИЛ ТОДОРОВ ( преди 7 години )
    Колегата какво се излага с тия двигатели 110,130,160 първо повечето са дизели и ще имат тяга да движат купето. Режима спорт е просто да оптимизира работата на мотора и колата по-бързо да изпълнява зададената и газ. Не си мислете че като натиснете спорт и колата ще е самолет. За тая цел си има Race режим на Нисан GTR ;) Що се отнася до двигателите на рено има и мотор Tce 200 коня бензин за феновете на VM petrolium ;)
  • #39
    none ( преди 8 години )
    С Рено Талисман, г-н Гон отиде на престрелка с ... нож. След като очевидно са вложили много пари и време в разработката на колата, и по отношение на външен вид и салон са постигнали впечатляващи резултати, под капака на колата ... няма никой. Избора е само между малолитражни двигатели, но има незнайно защо режим спорт ?!?! Не знам какво се очаква да с получи с натискането на въпросният спорт бутон, и двигател от 110/130/160 коня, освен на човек да му паднат пломбите може би.
  • #38
    кара лагуна ( преди 8 години )
    Че прилича на Пасат, особено като видиш статията http://***.razaoautomovel.com/2015/07/talisman-frente-a-frente-passatе вярно, но като цяло е доста по-красива версия на пасат, по мускулеста, и по-модерна, в същото време има осанката на пасат. Аз го приемам като плюс. П.С. Преди да погледна статията от линка, на мен пък ми напомни на новата Мазда 6.
  • #37
    Анонимен ( преди 8 години )
    На първата снимка и страничната линия,а и задницата и стоповете на колата е чиста Киа Оптима. Което е добро решение.
  • #36
    Дошо до Дошо ( преди 8 години )
    Няколко пъти ти казах: като нямаш пари не си купувай ХОНДА!Не се хващай с рено щото са доказани ***, по-добре си вземи дачия на старо.И не пиши от ника ми ако обичаш!
  • #35
    Даниел ( преди 8 години )
    Само на мен ли ми прилича на Ауди?
  • #34
    аз ( преди 8 години )
    Колицата изглежда солидна и красива.Така ми изглеждаше и новия Еспейс, като пуснаха прототипа преди около 1-1,5 години, но сега като излезна един зализан, с по малки гуми.... абе нищо общо. Иначе на дизайнерите им БРАВО!
  • #33
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Все пак Пасат е кола на годината 2015. Нормално е да крадат от най-добрите. Отново немците показват, а другите само си взимат."И за теб хапчетатаааааа!
  • #32
    Анонимен ( преди 8 години )
    Все пак Пасат е кола на годината 2015. Нормално е да крадат от най-добрите. Отново немците показват, а другите само си взимат.
  • #31
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аз от хапчета нямам нужда, ама ти май имаш нужда от очила.
fallback
Последни