fallback

Това ли е новата Toyota Land Cruiser?

В интернет се появиха снимки на обновения модел

Toyota Land Cruiser трябва да премине през модернизация тази година, като в интернет се появиха снимки, за които се твърди, че представят флагманския всъдеход на японската марка. Кадрите, които са сканирани от брошура на модела, разпространи изданието Almuraba. Твърди се, че те са автентични, но ние имаме известни съмнения. Предната част изглежда доста странно, като е възможно именно там да е имало намеса на програма за обработка на снимки. Дали наистина новата Toyota Land Cruiser ще изглежда така предстои да разберем по-късно тази година, когато моделът ще бъде представен официално. От снимките на Almuraba се вижда, че обновеният Land Cruiser ще получи не само нова предна част, но и различни стопове, брони, централна конзола, арматурно табло и др. Очаква се също така всъдеходът да се предлага с нов 2,8-литров дизелов двигател с 4 цилиндъра, който може да работи в комбинация с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Настоящите 4,5-литров дизел с 235 к.с, както и 4,6-литровият бензинов агрегат с 309 к.с. ще продължат да се предлагат.

Тагове: toyota land cruiser
fallback
  • #30
    Кодошо ( преди 8 години )
    Кадрите са сканирани да плашат непослушните дечица, вместо торбалан! Ха ха ха!
  • #29
    ! ( преди 8 години )
    за американския пазар става, за европа ще е пълно фиаско!
  • #28
    Анонимен ( преди 8 години )
    Щом много плюете, значи подсъзнателно го харесвате. Всеки психолог ще ви го каже ;) Просто подсъзнателно желаете да ви обладае този звяр!
  • #27
    Олеле! ( преди 8 години )
    Това някоя пияна джапанка го е проектирала на литър саке, и по време на силно земетресение!
  • #26
    46464646 ( преди 8 години )
    Грозничък!! Но НАЙ-ДОБРИЯТ!!
  • #25
    doc ( преди 8 години )
    А най-лошото е да изглеждаш като елена Рудолф,на когото приятелката или жена му са сложили рога.Колкото по-големи,толкова по-добре!
  • #24
    Ванко ( преди 8 години )
    Дано само го пуснат по-скоро новия модел на тойота,че току виж нсо изхарчили парите и требва да возят боговете в 3 г. модели!
  • #23
    до долния ( преди 8 години )
    йерославе - господ и еволюцията са се подиграли с тебе като са ти дали да се возиш във вмирисано яйце от 1989 година, докато хората си карат Ленд Крузерите!!!!
  • #22
    Рудолф ( преди 8 години )
    Сякаш гледам Лада Нива. Няма как някакви азиатски унтери които изглеждат сякаш Господ или еволюцията са ги правили за да им се подиграват всички да разбират нещо от творчество.
  • #21
    Анонимен ( преди 8 години )
    Втрещен съм! Индийци ли са го правили?! Тази фирма все повече запада.
fallback
Последни