fallback

Subaru показа хибридна Impreza

Модификацията е получила добавка Sport към името си

Subaru обяви появата на хибридна версия на хечбека си Impreza. Тя носи името Sport Hybrid, като поръчки за нея вече се приемат, а продажбите ще стартират през лятото.Официално от японския производител не разкриват технически подробности за автомобила, но най-вероятно той е оборудван със същия силов агрегат, на който разчита кросовърът XV Crosstrek. В него влизат 2,0-литров бензинов „боксер” с мощност 150 к.с., електромотор, вариаторна трансмисия и комплект литиево-йонни батерии, разположени под багажника. Общата мощност на агрегата е около 165 к.с.В оборудването на Sport Hybrid са включени същите опции, на които разчита и Impreza в топ версията си Sport. Сред тях са големи черни джанти и алуминиеви педали. Освен това машината ще получи и новата система за безопасност на Subaru – EyeSight, както и нова информационно-развлекателна система с 6,2-инчов дисплей.Цените на Impreza Sport Hybrid ще станат ясни по-късно този месец. Снимки: Subaru 

fallback
  • #24
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Последно Ауди и БМВ напраскаха 5 обиколки преднина на смешния житиат точно на 17.05.2015 в състезанието 24 часа на Нурбургринг,оризарче.Ако спреш да гледаш ГТ шампионата на японските кей-кари и се позагледаш по световните писти ще забележиш,че швабите ш*ат великия ви житиат дето го хванат.
  • #23
    до тъпослав ( преди 8 години )
    Къде Авди и Бмв праскат каквато и да е преднина пред GTR?
  • #22
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Хахахаха,верно е.Оризарчетата си мислят,че в живота е като на НФС или ГТ. *** не е.В реалността Ауди и БМВ праскат по един час преднина на великия им ГТР и по час и половина на найвисокотехнологичния им Лексъс на Нюрбургринг.
  • #21
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Тъпиро Сан,къртиш човек.Щях да пукна от смях.Могат да направят и юбилеен Приус с лого-"Special edition for the slowest lap of Nordschleife - N
  • #20
    Анонимен ( преди 8 години )
    И в заключение, СубарУ или КИА? В този клас твърдо дизелова Киа Сийд. Иначе не случайно наричат Голф Император. Такъв е.
  • #19
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не те грабва, няма дизайн. Голям двигател, слаба мощност и в последния момент са разбрали каква тегава каруца е и са добавили ел. мотор и батерии. Ами,... тъпо е! Някакъв кърпеж, недомислица. Не случайно Субару и Хонда ги съдят в щатите за дефектни двигатели. Нищо свястно и иновативно не се е пръкнало от тази фирма. 15 години един и същи мотор,.. ужас!
  • #18
    Анонимен ( преди 8 години )
    С ел. мотор с 15 к.с. може да измине автономно 2.7 км. със скорост 7 км/ч.
  • #17
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ето който иска да прочете:http://***.planetsubaru.com/subaru-crosstrek-hybrid-vs--crosstrek-gas.htmОт тази статия става ясно, че хибридната версия е по-скоро с идея да намали вредните емисии в града и да подобри леко качествата на колата във всяко едно отношение. Това не е plug in hybrid. А просто една подобрена модификация, която е с 3000$ по-скъпа от стандартната, но пък идва и с по-богато оборудване, освен че е с ел. двигател.
  • #16
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ооо, категорично киа сийд пред тази тояга.
  • #15
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ох много съм доволен, че тука е пълно с мозъчни инвалиди. Карайте си Киа Сийд, а аз ще си карам Субито :)
fallback
Последни