IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният Mercedes-Benz A-Class показа лицето си

Хечбекът ще получи нови технологии и допълнителен цвят

Обновеният Mercedes-Benz A-Class показа лицето си

Принципно новият хечбек Mercedes-Benz A-Class се появи съвсем неотдавна, но в компанията от Щутгарт вече работят усилено върху неговия фейслифт. Тестови прототип на обновения модел бе заснет от интернет изданието Mercedes-Fans.de, което разкри и подробности за модела.
Обновеният Mercedes-Benz A-Class показа лицето си
На снимката ясно се вижда една основна промяна – новият цвят, който ще получи автомобилът. При по-внимателно разглеждане обаче се вижда, че фейслифтът ще засегне още формата на бронята, челните светлини и на решетката на радиатора. Освен това моделът ще получи и нови джанти.

По предварителни данни промените ще засегнат и списъка с оборудване на хечбека. В него ще бъдат включени модернизирана мултимедийна система, достъп до интернет с Wi-Fi, а също така и нови електронни асистенти за водача.

За измененията в гамата мотори засега няма яснота. Според слуховете една от тях ще засегне модификацията A45 AMG, чиято мощност ще бъде увеличена от настоящите 360 к.с. на 380 к.с. Това ще позволи на Mercedes-Benz да изпревари по този показател най-мощния към момента хечбек на пазара – Audi RS3, който разполага с 367 к.с.

Очаква се компанията да започне да приема поръчки за фейслифта на A-Class през лятото. А дебютът на модела да се състои на автосалона във Франкфурт през септември.

Снимка: Mercedes-Fans.de

Тагове: mercedes-benz a-class
0 от 500