fallback

Vilner поправи майсторите на Morgan

Българите създадоха интериор, който британците не предлагат

Тагове: vilner morgan plus 8
fallback
  • #9
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    "Vilner поправи майсторите на Morgan" звучи горе-долу като "Роми поправиха бронзов паметник".Иначе да, аргументите са ясни - така е искал клиентът. Поздравления за проявения вкус да си купи Морган, но явно тази марка не е за всеки.
  • #8
    todor ( преди 8 години )
    И "преди" и "след" изглежда отвратително! Не съм сигурен кое повече не ми харесва. Морган като цяло са останали в средата на 20-ти век - и шаси и двигател и интериор.Не искам да съм "аристократ", ако трябва да се съобразявам със вкуса на Морган.Just my 2 cents
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    По принцип браво на Вилнер за бизнеса, многото работа и успеха. Наистина се гордея че правят това, и то тук в БГ.Конкретно в този проект - нито кожата в цвят турско кожено яке от 95-та, нито белите шевове имат някакъв "аристократизъм". Наистина клиентът е избрал това, но все пак ми се ще да видя повече хармония между дизайна на интериора и стила на самия автомобил.
  • #6
    thebrainless ( преди 8 години )
    Още си спомням, как бяха *** една алфа блек едишън с дракони и какви ли не кичозни елементи, каквито се забелязват доволно и в другите им проекти. Трудно е българин да покаже на англичанин, що е то аристократичен дизайн, даже бих казал невъзможно, особенно с този ориенталски вкус към детайла.
  • #5
    Йордан ( преди 8 години )
    Колегата по-долу с препоръката за креативност от Vilner не е прав! Vilner предлагат няколко варианта на клиентите си и накрая клиентът избира. Това с ромбоидните карета и тази кафява кожа е готино и подчертават тежък британски аристократизъм. От Morgan няма как да направят серийна кола с толкова краен като изпълнение и лукс салон, освен ако не е поръчков. :) Но работата на Vilner наистина е на световно ниво и го доказват за пореден път!
  • #4
    Cenitell ( преди 8 години )
    Фирмата "Вилнер" са от световна величина, в случая са подчертали аристократичното ретро излъчване и в малките подробности.
  • #3
    FastDriver ( преди 8 години )
    В крайна сметка Вилнер правят каквото иска клиента. Но и аз мисля, че това е прекалено детайлно за такъв тип автомобил. А тези бели контрастни шевове, ще са кафяви точно след две разходки без таван. Общо взето не ми харесва този стил.
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    ОФ с тия каренца Вилнер вече се излагат. То всеки техен проект е един и същи, трябва да са по-креативни.
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    От Морган са били прави.
fallback
Последни