fallback

Най-популярният Lexus смени поколенията

Новият кросовър RX ще се предлага с адаптивно окачване

Тагове: lexus rx
fallback
  • #35
    до "Вретемир&qu ( преди 9 години )
    Ти си типичен фен на VW - неграмотен! "пънат" "немогът" "направат" "изтенска" "фолцваген"
  • #34
    Анонимен ( преди 9 години )
    Enzo,ти да не си мазохист бе дарлинг?Вчера целия форум те нахрани обилно.А след такова унижение щях да се гръмна.Или си от тези *** които цяла България да им *** в устата не може да ги напълни?
  • #33
    trb ( преди 9 години )
    Чорбаджия, когато говориме за хибрид, нещата са малко по-различни. Идеята на хибрида е с по-малък разход да има по-малко вредни емисии. Това предполагам ти е ясно, но като ти гледам писянията, разговорът с теб е излишен. Така е и с 99.9% от пишещите тук, които са виждали колите, които коментират само на картинка и суха статистика. В реалния живот нещата са други. ;)
  • #32
    Чорбаджия ( преди 9 години )
    до trbПиленце, тези коли не са скъсаняци като теб, които "сипвате за 10 лева". На хората, които купуват такъв клас автомобили, изобщо не им дреме дали разхода е 10, 15 или 20 л.
  • #31
    trb ( преди 9 години )
    Кожата се драска много лесно, а климатроника си работи все едно климатик. Хубавото е, че за разлика от LS същата година (2013) софтуера на мултимедийната система е доста по-бърз (при ls е страшно бавен и е доста изнервящо). Като цяло цена от 120 000лв. е малко пресилена за това качество и пътно поведение. Нека плюенето от пешеходците да започне СЕГА!
  • #30
    Вретимир ( преди 9 години )
    колкото и да са пънат японците немогът да направат изтенска кола като на фолцваген моделите
  • #29
    trb ( преди 9 години )
    Само, които е карал RX знае за каква тояга става на въпрос, RX450h под 11 градско трудно може да го свалиш (да не говорим за смешния пробег само на ток от 1км и ограничение до 20км/ч, което може и да не работи, ако са много загряти батериите) изключително муден автомобил и скоростна кутия за сравнение с повечко играчка X5 или Q7 3.0 дизел (и двете) може да ги свалиш на 10 градско (споредмен най-вече заради доста по-добрите скоростни кутии).
  • #28
    Анонимен ( преди 9 години )
    Rocco-barocco,ние сме се осъзнали навреме и сме преминали от немски разпадащи се еднодневки на съвременни високотехнологични Японски бегачки.Пусни си немския телевизор зареди си немския телефон вземи си немския лаптоп и бегай да пасеш овцете някъде.
  • #27
    rocco-barocco ( преди 9 години )
    Ами същото може да се каже и за хората, които не са се качвали на нито на МБ, нито на БМВ, но "видиш ли" техен познат им казал че били "еди кви".Абе аланковци, пожелавам ви да си купите чисто ново БМВ или МБ, да покарате и да тогава да разсъждавате!
  • #26
    rocco ( преди 9 години )
    Някои хора наистина нямат какво да правят освен да се изсират под всяка статия...Силно се съмнявам даже някога да са се возили на какъвто и да е Лексус, но видиш ли бил "леген". Абе аланколу, защо не седнеш да си направиш домашните???
fallback
Последни