fallback

Дама взе единственият GT-R Nismo в България

Само 50 бройки от върховия Nissan ще бъдат произведени за Европа (Видео)

fallback
  • #53
    Анонимен ( преди 9 години )
    *** ще се сцепи от яд, злоба и завист. Просто, няма по-просто същество от него. "Запуснати лелки", "касиерки", Билла и какви ли още не глупости избълва под статия за която най-малкото трябва да ни радва по простата причина, че един рядък, лимитиран и много бърз автомобил идва у нас. От 50 бр. за Европа една бройка е за нас в България. Вместо да завиждате, направете така, че и вие да можете да си купите колата за която мечтаете! "Запуснатата лелка" си е осъществила мечтата за втори път.
  • #52
    Анонимен ( преди 9 години )
    SUPER japonska bega4ka I vatre s edna natokana 20god. japonka.Eto na tova mu vikam PARADISE,raiski jivot
  • #51
    Dd ( преди 9 години )
    Първо научи граматика, ***! "Автомобилът" в случая е подлог и се членува! Само такива неграмотници плюят като видят нещо хубаво!
  • #50
    Анонимен ( преди 9 години )
    Автомобила въобще не подхожда на запуснатата леля с добродушното лице на касиерка от BILLA. Явно самата тя не може да се усети колко нелепо ще изглежда с този автомобил. Дано го е купила за синчето примерно.
  • #49
    Анонимен ( преди 9 години )
    Смотльо, какво искаш да кажеш с това, че някой е излетял в публиката. На много състезания, това се случва с всякакви марки. Само тъпанарите, като теб могат да визират точно определена марка и модел, че са излетели, а всъщност наяа марка която да участва на състезания и да няма такива инциденти. Друго си е обаче с цивилна кола да излетиш и запалиш. Питай Пол Уокър, ако не вярваш!
  • #48
    Nurburgring VLN ( преди 9 години )
    От днес:един такъв леген излетя от завоя/пост 80/ и се вряза в публиката!Един починал и 4-*** сериозно ранени.Заслужава да се види в Autoevolution.com.Там не могат да го изтрият.Нисан Нисмо ГТ-Р ГТ3 просто загуби притискане и не излетя,а просто полетя!Не,не е леген,а фризби!
  • #47
    саса ( преди 9 години )
    ДАНО не го махнат Но дамата първо да види КАК МОЖЕ ДА ЛЕТИ Нисан --А после да го кара ----https://***.youtube.com/watch?v=GXHUxCmdkYY
  • #46
    Dd ( преди 9 години )
    На завистливите злобари. Връщайте се по дупките. Стойте си там. С тоя манталитет стойте далече от такива коли. Никога няма да ги карате:)
  • #45
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да продължавам ли или сам ще си намериш още?! Виж там известните султани и арабски милиардери, как се натискат и как всеки има по някое такова бижу! Сега стана ли ти ясно колко си *** или още не си се убедил! Знам, че злобата и завистта ти са големи, а гроздето е кисело, но какво да се прави, като природата така гадно се е подиграла с теб!
  • #44
    Анонимен ( преди 9 години )
    Смешно, задръстено хейтърче. Не каза присъства ли на сделката или не. Всъщност на всички е ясно вече, колко си ***. Сега го обърна на това кой бил притежавал ГТР. Ама ти наистина си толкова ***, че сигурно не си чувал за Jay Leno. Един от многото колекционери, който притежава не един ГТР. Това е един от най-големите колекционери на супер коли в света. Съгласен ли си? Я сега погледни в гаража му да видиш какво има! Лекичко надникни хейтърче. Може и с едно оченце. И тая опорна точка не мина,а!
fallback
Последни