fallback

Най-добрите коли втора употреба

Изненадващо или не, това са изцяло японски машини. Вижте кои са те

Ако търсите изгодна и здрава кола, по-добре изберете автомобил втора употреба, съветват специалистите на Consumer Reports, които представят най-добрите предложения на пазара за употребявани автомобили. Снимка: Ройтерс Класацията е направена за пазара на САЩ, но повечето от колите се предлагат и в Европа. Победителите изцяло са представители на японските марки. От Consumer Reports са подбрали автомобили от няколко ценови сегмента, като всички те разполагат със система ESP. "Цената на автомобил като нов пада средно с 23% още през първата година. А след три години тя е почти наполовина. Важно е обаче да знаете какво да изберете, понеже евентуалните ремонти могат буквално да скъсат джоба ви", казват от Consumer Reports. Ето и препоръчаните от американците автомобили Категория до 10 000 долара: Mazda3 от 2008 г. Honda CR-V от 2005 х. Категория до 15 000 долара: Infiniti G35 от 2007 г. Toyota Highlander от 2005-2007 г. Категория от 15 000 до 20 000 долара: Toyota Prius от 2010 - 2013 г. Honda Accord от 2008 - 2012 г. Toyota Camry от 2010 - 2012 г. Toyota RAV4 от 2009-2011г. Категория от 20 000 до 25 000 долара: Infiniti M от 2009 г. Класацията от миналата година вижте ТУК Това са препоръките на Consumer Reports. Какво обаче бихте избрали вие?

Тагове: consumer reports
fallback
  • #42
    TAGAVA ( преди 9 години )
    VW s texnite TSI dvigateli do 5 godini udriat bankruta ***.Tsiala Iaponia se smeee na tia nemski ednodnevki,deto pestiat ot mnogo metal i pari i slagat turbo.i s goliamoto si naxalstvo nemeca sa ima za moderen
  • #41
    ВАГона с гаранцията ( преди 9 години )
    Удължената гаранция може да продължи до 48 месеца, но само за някой модели, изминати км. и хил. други условия, като естествено си плащаш за гаранцията, която е франция. Нали се сещаш, че щом в основната гаранция те карат да си плащаш частите, а само труда те го поемат, в удължената захапваш дървото. Всъщност от дена на придобиване на кютюк от ФВ си гризнал дръвцето. Само за справка мога да ти кажа, че удължената гаранция при Тойота е до 10 г. Сам си прави, ако можеш извода кой къде е!
  • #40
    ВАГона с гаранцията ( преди 9 години )
    6.10. Гаранционни условия - основна гаранция6.10.1. Относно предмета на продажбата се предоставя съответстваща на актуалното ниво на техническото развитие гаранция. Гарантира се липса на дефекти във фабричния материал и във фабричната изработка. Срокът на гаранцията е 24 месеца и започва да тече от по-ранното събитие: деня на предаването или от деня на първата регистрация на автомобила, без оглед на изминатите километри. В случай, че в договора за продажба са уговорени различни условия, те се прилагат с предимство пред настоящите общи условия.
  • #39
    до: Началник - кенеф ( преди 9 години )
    Нещо тъпата ти логика много куца. Я питай разните благородници и кралски величия в Европа що залагат на японското? Много са бедни сигурно и вътре няма екстри. В японските автомобили винаги има повече екстри от европейските им аналози. предлагат и такива екстри, които ги няма при нито един европейски производител. Сети се кои! За какъв имидж говориш, като европейските коли са едни от най-НЕнадеждните, а японските са тъкмо обратното! За електрониката беше най-голямата глупост, която каза.
  • #38
    Началника ( преди 9 години )
    Чудя се винаги какво се пените - ясно и точно, всеки знае че искаш ли евтино и надеждно купуваш японско. Това не е тайна за никой. И точно затова се продават тези коли - евтини, елементарни, средство за придвижване. Естествено е, че един претенциозен и заможен купувач няма да си купи япоско. Той ще иска западно европейски луксозен автомобил с много ексти, едоволствие от шофирането и висок имидж. А тези автомобили имат в пъти повече електроника и части, които да се повредят. Въпрос на възможности
  • #37
    Дошо ( преди 9 години )
    JAPAN POWER!Мислех какво да напиша, но горното е достатъчно.Казва всичко.
  • #36
    b.b. ( преди 9 години )
    Тъкмо си казах ето една статия като за България,понеже тук масово се карат коли втора употреба,но като прочетох,че класацията е правена в САЩ и стана ясно,че не е за нас тази класация.Може моделите,които са спечелили там да се предлагат и тук,но истината е,че предлагането тук на европейски коли е огромно,а на японски минимално.Така че щем не щем избора на немски,френски и италиански коли е огромен и в една класация в Европа биха спечелили европейски коли.Highlander и Prius не са популярни тук.
  • #35
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    garanciqta kazva vsi4ko: MAZDA - 8 Godini, VW - 2 godini!
  • #34
    RRE S3 ( преди 9 години )
    to4no i iasno -iaponska kola za horata s vkus i akyl v glavata. Za vsi4ki ostanali kompleksirani golfadjii sa nemskite ednodnevki.
  • #33
    Анонимен ( преди 9 години )
    По тая логика никой няма право да дава минуси и мнение за ферари, ламбо, ролс, бентли, астън, кадилак, пакард, бугати, твр, порше, морган и още няколкостотин повече или по-малко известни луксозни марки. :)
fallback
Последни