IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche и adidas със специална кола за атлети

Тази версия на 911 Carrera ще карат трима от най-бързите американски футболисти

Porsche и adidas със специална кола за атлети

Най-гледаното спортно събитие в САЩ – финалът на първенството по американски футбол (Супербоул), остана в историята. По принцип то привлича като магнит автомобилните компании, които традиционно го използват, за да рекламират най-новите си модели.
Porsche и Adidas със специална кола за атлети
Една от тях – Porsche, съвместно с един от най-големите производители на спортна екипировка adidas, обаче готвят нова изненада за феновете на играта. Немската компания направи 3 специални Porsche 911 Carrera, с които ще наградени трима от участниците в тазгодишния драфт на Националната футболна лига (НФЛ).
Porsche и Adidas със специална кола за атлети
Колите ще отидат при тримата, които дадат най-добри времена в спринта на 40 ярда. Преди да излязат на старт обаче, кандидатите ще трябва да направят и нещо друго – да подпишат рекламен договор с adidas. Така те ще рискуват, тъй като ще бъдат обвързани с германската компания, но пък в същото време не е е сигурно, че ще бъдат сред тримата най-бързи.
Porsche и Adidas със специална кола за атлети
Едно е сигурно – с този автомобили неговите нови собственици няма как да останат незабелязани по пътищата. Върху колата са изрисувани гепард и логото на аdidas. Графиката върху спортното купе повтаря формата на новата спортна обувка на компанията adizero 5 Star, която тежи едва 133 грама. И която помага на спортистите да постигнат още по-добри резултати.

Снимки: adidias
 

 

 

Тагове: porsche 911 carrera adidas
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    AssBanger ( преди 9 години )
    Многознайковци, поршетата са си купени съвсем обикновенни от магазина. Фирмата която прави кампанията няма нищо общо с Порше и Адидас. Просто са решили да си ги наклепат и да ги подарят на някой куотърбек. В щатите тия инициативи са ежедневие.
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Те не са виновни VW Porsche. Сега видях футболната обувка "Аdizero 5 Starе" същата е като Поршето, явно такава е модата в екипировката за американски футбол. Имат и разни други такива кичории в екипите.
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Леопарда можеше да не е толкова...буквален.
  • #1
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Фетз ( преди 9 години )
    Това ми прилича на специална кола за чалга-коледари, един хубав автомобил насила развален заради маркетингови мераци...