IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Acura ще прави свое HR-V

Моделът ще бъде по-луксозен от този на Honda, ще конкурира Audi Q3, BMW X1 и Mercedes GLA

Acura ще прави свое HR-V

Японският луксозен бранд Acura планира да създаде своя версия на Honda HR-V, съобщава Wards Auto, цитирайки главният изпълнителен вицепрезидент на марката Джон Мендел.
Acura ще прави свое HR-V
Новият HR-V. Снимка: Honda

Новото поколение на Honda HR-V бе показано през септември в Париж, като вече се предлага на повечето пазари. Версията на марката Acura, която е собственост на Honda, трябва да се появи в близките няколко години, уточнява Мендел.

Изпълнителният вицепрезидент на Acura в САЩ заяви също така, че техният автомобил ще бъде по-луксозен, ще се разположи под RDX в гамата от модели и ще си съперничи за клиенти с машини като Audi Q3, BMW X1 и Mercedes GLA.

Тъй като въпросният модел вероятно ще се предлага изключително на пазара в Северна Америка, се очаква гамата от двигатели да включва само бензинови агрегати. Един от тях ще бъде 1,8-литровият мотор, който познаваме от редица модели на Honda. Възможно е да има и по-мощни версии, като и хибридна такава.

Тагове: acura honda hr-v
0 от 500