fallback

McLaren 650S vs Lamborghini Huracan

Кратко драг състезание (Видео)

Поредното интересно драг състезание предлага изданието CAR Magazine. На сравнение са подложени два автомобила, които се целят в една и съща група клиенти, но залагат на коронно различни технологии - McLaren 650S и Lamborghini Huracan LP610-4. Моделът на Lamborghini разчита на голям атмосферен V10 мотор и задвижване към четирите колела. При McLaren 650S двигателят е по-компактен, като има турбо. Задвижването е само към задните колела. Въпреки това двете коли имат почти аналогични показатели за спринт от място до 100 км/час - малко над 3 секунди. McLaren 650S обаче се представя по-добре при ускорението до 200 км/час. Той постига тази скорост за 8,4 секунди, докато на Huracan са му необходими 9,9 сек. Huracan все пак има леко предимство при старта, тъй като е оборудван със задвижване към четирите колела. 650S обаче е по-лек, като освен това разполага с по-високи мощност и въртящ момент -  650 к.с. и 678 Нм срещу 610 к.с. и 560 Нм. Кой е по-бърз в тази дисциплина - драг състезание със старт от място - вижте във видеото. Подробна информация за McLaren 650S и Lamborghini Huracan Снимка и видео: CAR Magazine

fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 9 години )
    Написах гейска визия, а не гейска технология! Май не схващащ разликата! Още првия път като я видях в едно предаване за спортни коли, първото нещо, което ми направи впечатление е отвратителната предница с тези извивки! А колкото до Хуракана няма едно малко детайлче, което да дразни- уникално красива спортна кола, страхотен дизайн, при това луксозна бърза с як двигател суперспортна кола! Съжалявам, на Макларана бледнее в сравнение с Ламбото!
  • #17
    До Долния ( преди 9 години )
    За да кажеш че McLaren има гейска визия трябрада си един много объркан човек.В тази кола има толкова технология колкото в 5 Lambota и Mclaren са едни от най- съвременните коли и нищо чудно скоро да подобрят P1 и да имат по-бърза кола от Bugatti super sport.
  • #16
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кво толкова ги сравняват, това Ламбо Хуракан само като го видиш и осъзнаваш, че такава неземна красота няма в света! А Макларъна е с такава гейска визия, че нямам думи, предницата му е ужасна с тези гейски извивки, които накрая преминават във фарове, а уж е спортна, мъжкарска кола, да бе, да! Предишните макларъни може да не са били много бързи, но имаха страхотно мъжкарско излъчване, приличаше си на породиста спортна кола, а това сега за азисчовци!
  • #15
    Смях в залата! ( преди 9 години )
    Дошо сам се съветва - поучително! Оня с Алудито хем го бил, хем го к.ецал, а сега като е сам в къщи пред компа и преполовил литър бира вече е смел! Все пак еваларка Дошо, че си признаваш за неприятната среща с лудия с алудито!
  • #14
    Дошо до Дошо ( преди 9 години )
    Ми като те содомил подай оплакване в полицията бе! Иначе излиза че ти е по гейски харесало.Аз например като извъртя шамар на някой с алуди му давам отправната точка към най-близкия сервиз.
  • #13
    до Аутокомедия ( преди 9 години )
    Само да попитам, защо пускате някакви видеа тук като не ги поддържате?
  • #12
    Дошо ( преди 9 години )
    А мене един с Алуди ме фана и ме ***! От тогава мразя АУДИ!
  • #11
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доста по-добре вместо маскирата Тойота Корола с Емблема Лексус LFA
  • #10
    Дошо ( преди 9 години )
    Маскирано алуди срещу Макларън - предизвестен резултат!
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    А.В.Торът какво за теб е голям атмосферен мотор... не се заяждам а питам
fallback
Последни