IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Chevrolet Volt вече не е тайна

Моделът бе показан пред публика на изложба в Лас Вегас

Новият Chevrolet Volt вече не е тайна

Компанията Chevrolet вече не крие външността на новото поколение Volt. Моделът бе разкрит на изложбата за потребителска електроника CES, която се провежда в Лас Вегас.
Новият Chevrolet Volt вече не е тайна
Както съобщава изданието Autoblog, седанът е бил показан на специално мероприятие за медиите. Цялата демонстрация обаче е продължила едва 30 секунди, като от Chevrolet не са разкрили никакви подробности за автомобила. Очаква се това да стане на официалната му премиера на 12 януари на автосалона в Детройт.

Очаква се новият Volt да получи хибриден агрегат, в който влизат два електромотора, бензинов двигател с обем 1.5 литра, както и комплект литиево-йонни батерии, които са далеч по-мощни и по-леки от сегашните.
Новият Chevrolet Volt вече не е тайна
Нова ще бъде и електрониката, управляваща системите. Тя ще може да променя режима на работа на силовия агрегат в зависимост от заложения в навигационната система маршрут. По този начин ще бъде постигнат оптимален разход на запаса на батериите.

Снимки: Autoblog
 

 

 

 

Тагове: chevrolet volt
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    gosho ( преди 6 години )
    abe nee li samo na tok ne stava uslojneni do bezkrai karuci ne mi triabvat abe kat falirat shte im doide akyla
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    феновете на немските каруци. Говориш глупости само защото нямаш пари да си купиш АУДИ, БМВ или Мерцедес, за Порше, Ламборджини, Бентли, Бугати да не говорим, че са извънземни в сравнение с оризовите кашони на които явно си фен!
  • #2
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Когато няма какво да кажеш и нищо не разбираш започваш, като жените да търсиш кусури за красотата и цвета на колата. И моята жена е така. Най-неразбиращите обаче, за да се прикрият колко са зле започват пък друго. Започват старата песен за история, имидж, кой какво бил измислил и подобни щуротии. Това естествено са феновете на немските каруци. Те от кои ако разбираха, никога нямаше да са фенове на немското...
  • #1
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    добра кола но не коригират ли цените надолу, не оправят ли вътрешното пространство(5 места и нормален за този клас багажник) не виждам как ще имат добри продажби. има забележки и към качеството и най-вече самозапалили се коли. другия недостатък е изключително лакомият двигател, който харчи прекалено много при изчерпване на батерията. май много станаха нещата, които трябва да оправят...