fallback

Audi Sport Quattro минава под чука

Спортната икона ще бъде предложена търг на RM Auctions

Тагове: audi sport quattro
fallback
  • #19
    Дърваруфен ( преди 9 години )
    Още повече, че при оризарите от дървару(субару) за пръв път масово навлизат дърводелски инструменти в производството на коли им - пили, рендета,тесли, брадви и т.н.То за това така изглеждат екстериорно и особeно интериорно.Бе друго си е да "пипнеш" интериора с некое брадве или поне тесла!
  • #18
    //// ( преди 9 години )
    Ами не са активни. Виж колко минуса са ми сложили в темата за Ламборгини. :)))
  • #17
    до: Subarufan ( преди 9 години )
    Не е възможно. Не знаеш ли, че немците са измислили всичко, а другите копират от тях. Как така 1972 г.? Кой им е разрешил! Няма такава работа. Всички копират, само те са по-по-най във всичко. Ако не ми вярваш, питай нискочелите немски фенове да видиш какво ще кажат. То тук май само едно нискочело остана, но нещо не е активно. Сигурно техните са го закарали на село за празниците. :)))
  • #16
    Subarufan ( преди 9 години )
    В долния си коментар имах предвид, че Суабру пускат първата масова кола, Леоне, с четворно задвижване, през далечната 1972 година!
  • #15
    Subarufan ( преди 9 години )
    В следващите 40 год. японците няма да могат да се доближат дори до нещо подобно!Амиго, Субару преди 2 години празнуваха 40 години откакто пуснаха първата масова цивилна кола на пазара, през далечната 1972 г, а проекта е от няколко години по-рано. Да ти казвам ли, че тогава от Ауди дори и не са чували за четворно задвижване? Така че не си мисли, че като са направили няколко бройки и то предимно за състезания почти 10 години след японците, Ауди са постигнали нещо изключително!
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    Грозно и ръбато Ауди. Има много по-добри коли от него в този период. Все пак тогава все още Ауди правеха сравнително здрави автомобили, а не като сега конфекция, която не излиза от сервизите.
  • #13
    Кодошо ( преди 9 години )
    "..като се очаква моделът да бъде продаден за между 350 000 - 475 000 долара."! - Доше, бе това струва колкото поне 2-3 NSX-а, от ония дето вече 10години ги мъти хундата.А е от времето когато твоят бог Соичиро Хонда е усвоявал вестници и тел като основни компоненти за "колите" си!Ха ха ха!!
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    Така като го гледам вече е минало под брадвата още в завода, по-добре да мине под *** и за скрап.
  • #11
    Дошо ( преди 9 години )
    Дайте го на мен, ще мине под брадвата
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Малее много грозно. Нормално за ауди.
fallback
Последни