fallback

Второто поколение Audi Q7

Моделът е по-лек, по-икономичен и разполага с хибридна plug-in версия

Тагове: audi q7
fallback
  • #13
    Анонимен ( преди 9 години )
    Старото имаше респектиращ вид, това тук прилича на А4 комби.
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    Че какво му е на инфинитито - супер лукс и звяр си е. Ама е по-малък де.
  • #11
    WickedSixD ( преди 9 години )
    Интериора е 6+ ама екстериора като го видях и ми стана супер смешно. Дори Волво XC90 не изглежда толкова пенсионерски. Поне на снимките е ужас, дори в този готин цвят. Представям си го в черно като почне да се движи по улиците. Ще ми се доповръща от манталитет на българина. Може да изглежда като кофа за *** ама като е Ауди ще си го вземе и ще се чувства премиум )
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Велики са! Евала!
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоз пък инфинити!Не се излагай ве, човек!
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дай боже всеки му възможност да кара едно такова. Въпреки, че може би бих предпочел инфинити, q7 предлага май най-много пространство и багажник в сравнение с другите - естествено изключвайки ленд крузера на тойота. Но определено е Q7 е един от най-силните модели на ауди.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Интериора ми харесва много! Отвън обаче не е Ауди, а по-скоро заприличва на Туарег, а задницата е направо грозна, поне за мен!Инъче агрегатите имат много добри харектеристики, макар че разхода силно ме съмнява, дано най-накрая пуснат и този така дългоочакван хибрид, който дори и да се продава!:)
  • #6
    Nev ( преди 9 години )
    лелеее къф е тоя електромотор ве - уж само 128 коня а 2 тона кола изстрелва до 100 за 6 сек?!?! някой май не си е пил хапчетата редовно!Леле, на някой май не му е станало ясно, че за добро ускорение е необходим голям въртящ момент а не само мощност, което е една от харектиристиките на ел. двигателите (голям вътрящ момент при не толкова големи мощности).Някой май не си е учил уроците редовно?
  • #5
    zoom in ( преди 9 години )
    Предварително ще помоля феновете на дойч машините да не ме плюят, ама при цялото ми старание и взиране във формите и линиите, не можах да се накарам да го харесам. И изобщо не излъчва никаква динамика и агресивност, а точно обратното - скучен пенсионерски дизайн.
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    "и електромотор със 128 к.с."......."В напълно електрически режим ускорението изисква 6,1 сек"лелеее къф е тоя електромотор ве - уж само 128 коня а 2 тона кола изстрелва до 100 за 6 сек?!?! някой май не си е пил хапчетата редовно!
fallback
Последни