fallback

Ferrari патентова собствен мотоциклет

Моделът Cavallino трябва да се конкурира с машините Ducati

Компанията Ferrari патентова свой V-образен двигател с 2 цилиндъра, както и името Cavallino (б.а. - пони на италиански), които ще бъдат използвани за първия мотоциклет на марката, твърди Autocar.Ferrari 900. Снимка: FerrariСпоред информацията италианците вече са готови с машината, за която се твърди, че ще представи революционни нововъведения за редуциране на теглото.В компанията нямат опит с направата на подобни машини, въпреки че през 90-те години на миналия век се появи Ferrari 900. Този мотоциклет бе посветен на основателя на марката Енцо Ферари, като бе направен от компанията David Kay Engineering. Тогава италианците позволиха да бъде използвано името и фирмения им знак.В Autocar са на мнение, че пускането на първия мотоциклет на Ferrari се дължи на кадровите промени в компанията. Президентът Лука ди Монтедземоло напуска поста си, като неговото място ще бъде заето от изпълнителния директор на концерна Fiat-Chrysler Серджио Маркионе. Именно той настоява за пускането на мотоциклет, който да се конкурира с моделите на марката Ducati, която е собственост на Audi.

Тагове: ferrari cavallino
fallback
  • #15
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вие се подигравате тука но дизелов мотоциклет TDI вече има правен:http://en.wikipedia.org/wiki/Diesel_motorcycle#mediaviewer/File:Thunderstar1200tdi.JPG
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чели, недочели коментират. Първо ви пише, че мотора не е Ферари, второ е от 90-те години. Дори не е грозен. Като пърле пред майка си да се изкаже компетентно без 1 ред да е прочел, за тва и държавата ни е такава, сааамо разбирачи.
  • #13
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дори и за 90-те години е слаб дизайна. Разгледай тогава други фирми какви мотоциклети са произвеждали.
  • #12
    Do "do Plamen&q ( преди 9 години )
    Fiat, Alfa Romeo, Audi, Lancia
  • #11
    !??!?! ( преди 9 години )
    Когато направят мотор конКУРент на БМВ - да се обадят!
  • #10
    eee ( преди 9 години )
    Шматкии този на снимката е бил през 90-те годинки измислен,не сега като проект ,то и дукати тогава са били подобни недодялани ,поне като дизайн бициклети :D
  • #9
    маркионе ( преди 9 години )
    Днес мотоциклет,утре баничака!Например Вояджер с емблема на Мазерати!
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Даже от 60-те години. Що са се изложили така не знам. Автомобилите им са изяшни като красиви скулптури. Това е абспл/тно дърво по дизайн, и формите изглеждат много аматьорски.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прилича на мотор от 80те години
  • #6
    Любопитен ( преди 9 години )
    Да помогна :)СААБ, Сузуки, Кадилак
fallback
Последни