fallback

Volkswagen пусна всъдеходен Golf

Комбито Alltrack ще предлага избор от 4 двигателя

Компанията Volkswagen разсекрети всъдеходната модификация на Golf Variant, чиято премиера е насрочена за автосалона в Париж през октомври. Моделът, както и в случая с по-големия брат Passat, се казва Alltrack.Пътният просвет на автомобила е увеличен с 20 мм в сравнение със стандартния Golf Variant и вече достига 160 мм. Комбито има система за задвижване на четирите колела Haldex от пето поколение и електронна имитация на блокиране на предната ос.Всъдеходният Golf ще се предлага с 4 турбо-двигателя с 4 цилиндъра - един бензинов и три дизелови. Първият е 1.8-литров мотор с мощност 180 к.с., който ще позволи на автомобила да ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.8 секунди.Дизелите са с обем 1.6 и 2.0 литра, като по-малкият развива 110 к.с. и 250 Нм, а по-големият се предлага в два варианта - 150 к.с. и 340 Нм, и 184 к.с. и 380 Нм. Най-мощният мотор работи в комбинация с 6-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя и ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.8 секунди.Европейските продажби на Volkswagen Golf Alltrack ще стартират на началото на 2015 г. на цени от 29 260 евро.Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen golf alltrack
fallback
  • #36
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    az poznavam edin kolega morqk, koito ima6e mazda3, otesnq mu, ka4i se v predata generaciq na forester...i se vliubi v neq...ta taka!500000 broiki godi6no v USA malko li sa!? VAG kolko prodavat tam!?i pak 6e popitam po temata za orizarkite i julturite...taq katafalka ot snimkite v koi kitaiski zavod na grupata 6te se sglobqva!?
  • #35
    до Реалист ( преди 9 години )
    Отговарям:Допреди години повечето ми приятели бяха фенове на европейски марки - кой на пежо, кой на фв. Всички те сега карат японски марки, като немалко от тях са със субару. Абсолютно всички хора които познавам със субару не биха сменили марката.
  • #34
    thebrainless ( преди 9 години )
    Като държиш да ти се отговори - аз имам Subaru Outback, следващата ми кола отново ще бъде Outback или Tribeca. Имам доста приятели и още повече познати със Subaru, основно Forester. На приятелката баща се запали по Subaru след като покара известно време моето и от 2 седмици е с по-новото поколение Outback. Най-странното е, че никой от познатите ми няма VW, освен един един, който си продаде пасата и си взе Audi Allroad, след като се вдъхнови от моята кола. Изобщо много заблудени хора около мен...
  • #33
    Реалист ( преди 9 години )
    Не ми отговорихте на въпроса, отговорете и тогава ще коментираме достойнствата на Субару!"Колко човека познавате, които искат да си купят Субару?! Колко човека познавате, които имат Субару?! Колко човека познавате, които имат Субару и биха си купили отново Субару?!"
  • #32
    кулелуа ( преди 9 години )
    Ам (чи ти кажирза колко ще вземеш чисто нов аутбекр,форестър-като и двата са над 43000еврака,тъй че Минке,Гоуфо-Пичели...
  • #31
    до колела ( преди 9 години )
    Та по какво пичели Голфа? По цени - 60 бона за това на снимката, дето повече от плитка локва едва ли може да преджапа? Сравнено със Субару, което е култова машина в Швейцария, а и не само там, в Американско, където държат ниски цени са направо хит!
  • #30
    бавареца ( преди 9 години )
    да верно 245кс. http://***.ru/cars/subaru/legacy/iv/group-sedan/mod-15230/ даже 8.4-8.6с до 100км/ч . гола вода. какъв тунинг пак на това бре - то е атмосферка. да се пъна да давам пари за 10кс. ли. айде мерси. карам си аудито и това е. за 200лв си направих чиптунинг и то 200кс стана 230кс - такива субарута ги хапвам на закуска - под 7.5сек съм от0-100.
  • #29
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вседеходен Голф - направо да го пращат на Луната или на Марс, щом е вседеходен.
  • #28
    до реалиста ( преди 9 години )
    Напротив колега. Субару в никакъв случай не е незначителна марка. Те винаги са били образец за добър многофункционален автомобил. И да, част от тях е собственост на глобалния лидер Тойота. Та да сравняваш Субару с Голф за офроуд си смешно.
  • #27
    Анонимен ( преди 9 години )
    thebrainless много точно е обяснил какви са вариантите при субару. Няма какво да се добави повече освен едно: субару - 1 000 000 км до основен :)
fallback
Последни