fallback

Американецът, който удави Bugatti Veyron, може да влезе в затвора

Жителят на Тексас е заплашен с 20 години за застрахователна измама

Американецът, който стана звезда в интернет, след като потопи своето Bugatti Veyron в крайпътна лагуна, може да получи 20-годишна присъда за застрахователна измама. Това съобщава тексаското издание The Lifkin News.Анди Хаус „удави“ своята хиперкола през 2009 г., като изпълнението му бе заснето от преминаващ наблизо автомобил. Търговецът на коли от град Лифкин, щата Тексас, купил машината 3 години по-рано за 1 млн. долара и след като платил още 20 000, я застраховал за 2.2 млн. След инцидента автомобилът е напълно унищожен и не подлежи на възстановяване.Пред полицаите Хаус обяснил, че инцидентът се е случил, защото се е разсеял заради ниско летящ пеликан, който искал да заснеме. В крайна сметка тексасецът поискал от застрахователната компания да му плати цялата сума. Разследването обаче претърпя обрат, след като свидетелят, заснел катастрофата, обяснил нещо напълно различно.Според него Хаус абсолютно умишлено е унищожил хиперколата. Основното доказателство, което се вижда и на видеото е, че дори след инцидента двигателят на машината продължава да работи. Същото твърдят и застрахователите, които провели собствено разследване. То показало, че това е вторият опит на мъжа да унищожи скъпия автомобил. Преди това Анди наел трето лице, което трябвало да подпали колата.Делото продължава вече 5 години, като предстои в началото на следващия месец да се проведат нови изслушвания пред съдия. Очакванията обаче са  Хаус да получи ефективна присъда. Снимка: YouTube

Тагове: bugatti veyron
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    тарикати има навсякъде, само че по нормалните държави от време на време ги хващат
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ей, най-накрая намериха добро приложение на надценения недозавиващ *** Вейрон. Помирисал малко кал и вече е тоталка. Смях в залата!
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Еми няма да му дадеш ключовете. Аз на моята кола имам два ключа и трети пластмасов, като заготовка. Както и да е. Отиваш при всеки ключар и ти прави дубликат. А пък и ключа ти е последния дерт. Те с меча *** що мерцедеси S клас откраднаха.
  • #2
    :) ( преди 9 години )
    Хубави неща си чувал, но без ключове застраховката не важи...
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Този измамник е нямал никакъв късмет. Ама че шанс някой да те снима и да прати снимките на застрахователите и да се яви като техен свидетел. Иначе застрахователни измами стават в цял свят. От полицай съм чувал, че много крадци не крадът реално колите а направо получават ключовете от собственика и се разбират чак след 48 часа собственика да обяви автомобила за откраднат, дотогава автомобила вече е зад граница. Ако автомобила е на стойност 100 хиляди, Собственика е получил едни 30 хиляди от крадеца и освен това си прибира застраховката 100 хиляди с тях отива и си купува нова кола и е 30 хиляди напред.
fallback
Последни