fallback

Новата Mazda3 MPS ще получи 4х4

Хот-хечът на японците ще разполага с над 300 к.с.

Още един горещ хечбек ще премине от предно предаване към система за задвижване на четирите колела. Това е новата Mazda3 MPS, която ще се появи на пазара през втората половина на 2016 г., съобщава изданието Automotive News.Според информацията моделът ще разчита на 2.5-литров мотор, чиято мощност ще превиши 300 к.с. По този начин новата Mazda3 MPS ще може да се конкурира със Subaru WRX STI и да заеме мястото на пазара на Mitsubishi Lancer Evolution, който предстои да бъде спрян от производство. Сред конкурентите на модела ще бъде и Focus RS, който също ще получи система 4х4.Както и останалите нови модели на японския производител, и MPS3 ще ползва технологията Skyactiv. В основата на хот-хеча ще бъде новото поколение на Mazda3, но не в настоящия му вариант (на снимката), а фейслифтът, който ще трябва да претърпи в края на следващата година.През 2018 г. японският производител ще пусне следващото поколение на своята "тройка", като то ще бъде изградено на напълно нова платформа. За 2016 г. пък е предвиден фейслифт на Mazda6.Снимка: Mazda

Тагове: mazda3 mazda3 mps
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Що бе пичове?Може да намерят някой Германски специалист да им сменя гърнетата на ауспуха.Германския специалист ще я гледа както индианец пишеща машина.
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ръждата гони всички, виждал съм и немски и японски и американски ръждясали. Няма нищо вечно.
  • #4
    nikito_blend ( преди 9 години )
    До втория многознайко, аз имам Мазда 3 BK и ръжда няма. А и швабите по добре да не се месят че ще осерът всичко.
  • #3
    Subarufan ( преди 9 години )
    Само 300 коня няма да са достатъчни да се конКУРира с ВРХ СТИ, но не се и съмнявам, че че пуснат наистина много добра количка! Успех!
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вместо да се опитват да се правят на актуални, по-добре да платят на някой германски специалист да им реши проблема с ръждата. Не забравяйте, за 2013 двете най-ръждиви марки са старите ни познайници Форд и Мазда.
  • #1
    2втек ( преди 9 години )
    ...страхотна маздичка една такава да си има ..ех мечти....
fallback
Последни