fallback

АвтоВАЗ показа интериора на Lada Vesta

Някои функци се появяват за първи път при модел на руския производител

Руският автомобилен гигант АвтоВАЗ пусна второ изображение на най-очаквания си модел – Lada Vesta. Снимката е на интериора на автомобила, който ще се появи пред публика по-късно тази година.От изображението се вижда, че оборудването на седана е далеч по-модерно от това на останалите модели на руската компания. На централната конзола е разположен голям екран на мултимедийната система. Самият панел с прибори изглежда доста обикновен, но и същевременно ергономичен.Трябва да се отбележи и новия външен вид на климатичната инсталация, както и на волана, на който са разположени няколко допълнителни бутона за управление на различни функции. Налично е дори подгряване на волана, което не се предлага на нито един от досегашните модели на АвтоВАЗ.Първият тийзър на Lada Vesta, на който се виждат предните фарове, бе публикуван в началото на месеца. Моделът е изграден на новата универсална платформа Lada B, разработена от АвтоВАЗ. Дизайнът на седана ще бъде в стила на концепта X-Ray. Официалната премиера на модела ще се състои на 27 август на автосалона в Москва.Снимки: АвтоВАЗ 

Тагове: lada vesta
fallback
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    който хвали ладите и терорусия му пожелавам цял живот в сибир да живее и лада калина да кара - айде радвайте се мужици пияни прости!
  • #23
    Анонимен ( преди 9 години )
    лади, дачии, шевролети... подкрепете родната икономика! от утре всички с Ловешки коли!... които освен това са по-здрави и модерни от гореспоменатите Ти доказа това,което е писано по долу-трудно ще се оправим с това мислене и самомнение за нас-затова и хората от запад много лесно ни затвориха производството и заводите,обещавайки ни нов живот.Като почнеш да си купуваш нова кола на всеки 4-5 години за по 30-50 000 лв. ела и ми се обади.Карай си 15г. употребявани НОВ ВНОС таралясници и се кеф
  • #22
    Анонимен ( преди 9 години )
    Руснака никога не е правил високотехнологични продукти(с изключение на военна техника) и развивал сервизна мрежа за честата им поддръжка.Но за сметка на това са здрави,работещи,евтини и прости за поддръжка,на практика вечни.Всяка руска кола ще те закара от точка А до точка Б в почти всякакви климатични и пътни(асфалт,черни,планински) условия.Почти всичко може да се отремонтира на място(с тел,чорапогащник,парцали,чук и отверка).Без сервиз наблизо западната кола спира и чака сервиза да дойде
  • #21
    Мислете с главите ( преди 9 години )
    Плюете по руснаците,румънците,даже по родното българско,по всичко произведено не на Запад.Не се ли светнахте,че в света най-големите пазари са ниско бюджетните.И руските,румънските,българските стоки(вече няма много стоки made in BG) са идеални за тях.Защо западните фирми искат толкоз и те да са на тях и унищожават заводи от бившия соц под формата на приватизация за да вземат тея пазари.(пример в Бг-затриха камара заводи).Кой от вас може да си купи нова западна кола за 35-40 000 лв????????
  • #20
    Анонимен ( преди 9 години )
    положението в лада съвсем не е цветущо . сега искат да уволняват Шведския си шеф затова, че така и не направиха един модел. който да се продава. това чудо на снимката едва ли ще струва по-малко от оригиналната кия (30-35 бона)...Колата е обявена с цена около 8 500 Евро базов модел и висок модел към 11 000 Евро.Рено станаха собственици,така че митата от 25 % отпадат за ЕС пазара.Бо Андерсон никой не го уволнява.В момента руските клиенти чакат новите модели,затова не купуват сегашните.
  • #19
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мен ще ме уважават много повече в социалната ми среда-в квартал,у кафето,на бачкането,ако си взема 4 ръка,нов внос западна немска кола производство 1997-2001 на 150 000-200 000 км.,отколкото нова Дачия или Лада.
  • #18
    Анонимен ( преди 9 години )
    Едно нещо ще ви кажа,преди няколко месеца Рено/Нисан придобиха основния пакет акции на ВАЗ.Руснаците не случайно направиха тая продажба,по тази начин автомобилите ЛАДА ще се продават без мита в ЕС.И не случайно започна реорганизация на заводите,анонсирането на тотално нова концепция на автомобилите ЛАДА и моделното им обновяване.Да изчакаме да видим-но мисля,че до 5-8 години в ниския и средния ценови клас ЛАДА ще доминира на пазарите в Източна и Централна Европа.
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    "ако Лада прозиведе това както е на колажа, в момента в който първата бройка излезе от завода ще бъдат затрупани от съдебни искове за стотици милиони от Корейците.по вероятно е интериора на бъдещата Лада да е копие не на Киа/Хюндай , а на Дачия."............Пич ти по какво си специалист-вътрешен дизайн,екстериор,Международно патентно право,Международно търговско права,брандиране??????????????Аман от "специалисти по всичко" в ***!!!!!!!!!!
  • #16
    Анонимен ( преди 9 години )
    кво "произвеждат" тея пияни *** бе - с 60% от ресурсите на света едвам се класираха да сглобяват рендета?!!?! тва е най-простата и *** нация на планетата
  • #15
    Някой си там. ( преди 9 години )
    На Киа, на Пежо, на Ферари ако ще да е, хората поне произвеждат нещо. Вие само тъпеете пред мониторите и се правите на разбирачи.
fallback
Последни