fallback

Ford напомпа 1.0-литровия EcoBoost до 140 к.с.

Агрегатът има по-добро съотношение обем / мощност от този на Bugatti Veyron

Тагове: ecoboost ford fiesta
fallback
  • #3
    Д. ( преди 10 години )
    Това че двигателя е малък не значи че не e надежден! Има много зависимости а работния обем е най маловажната! Надеждноста зависи най вече от качеството на използваните материали и от устройството на мазителната уредба. Също и от качеството на горивото и маслото с което се кара.Според мен при добра поддръжка този двигател ще изкара 150 - 200 хил. км. без проблем а това е повече от достатъчно за кола от нисък клас която по принцип е направена да се кара 6-7 години и после да се изхвърли.
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    Никога не съм могъл да схвана концепцията на изтормозен малолитражен миксер с обем между 0.8 и 1,3.Преди четвърт век ланчия имаха една делта интеграле със 600-900 коня от 1,6 мотор.Средно по 50 коня на 50 кубически сантиметра-караш един сезон и я сменяш.Като евтини маратонки.Само че в тоя случай маратонките са 20 бона...Колко да са евтини?
  • #1
    нововнос ( преди 10 години )
    колко им е живота на тези ЕкоБуст мотори, някой знае ли? 200 000 км могат ли да изкарат при редовна смяна на консумативи и нормално, ежедневно каране без постоянно юркане?
fallback
Последни