fallback

Спортна кола за небето

Honda пуска своя самолет още догодина

Тагове: hondajet
fallback
  • #30
    Анонимен ( преди 9 години )
    Как ще я кръстят,Лятящ леген ли ,ха-ха-ха.
  • #29
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    domo arigato, honda!mai samo rolls-royce ot avto-proizvoditelite pravi dvigateli, e, i daimler aerospace, no te edva li imat ne6to ob6to s MB...taka 4e, pak go podadohte na EU kato vejliviq los...
  • #28
    Анонимен ( преди 9 години )
    Начи като почнете да се превъзнасяте по нещо и нямате спиране.Какво ви грее кой колко произвежда - да не сте собственици на тези фирми.Кого се опитвате да убедите и в какво?Покажете ми тези велики двигатели и автомобили с какво са толкова велики и спрямо кого?
  • #27
    Анонимен ( преди 9 години )
    Защо се опитвате да обяснявате на някой, който единствено е виждал какво минава през неговото село. Той откъде да знае, че има производители като Каматсу, Хино, Хитачи...
  • #26
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тойота - фирмата произвеждаща най-много автомобили в светаХонда - фирмата произвеждаща най-много ДВГ в светаИсузу - фирмата произвеждаща най-много дизелови агрегати в светаТойота, Хонда и Мазда са фирмите произвеждащи най-здрави и надеждни автомобили в светаКъде са германчетата? Живеят в някоя паралелна вселена и там са най-добри, защото са сами и си повтарят колко са страхотни...Фен на немското е синоним на невежество, глупост, чалгарщина и простотия.
  • #25
    Анонимен ( преди 9 години )
    ВАГонче,я напиши в търсачката isuzu trucks и ела пак да ни кажеш кой какво имал или нямал!Да кажеш на един от най-големите производители в света на камиони и автобуси,че няма камиони е върха на невежеството.И представи си същата фирма е производител 1 в света на дизелови агрегати.Представяш ли си тъпите германчета ги бие някаква си японска фирма с любимите им дизелчета.Ама от де да ги знаеш ти тез неща,като за теб Гоуф тди е най-добрата кола.
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хонда,най - големия пройзводител на двигатели в света.Рекорд на Гинес милиони произведени агрегати без нито един дефект.Селско *** марка АВДИ,всеки 27 ми произведен двигател в кофата за ***.Тръгнали простите чалгари да сравняват най-добрите с най-некадърните.
  • #23
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ха-ха-ха те били високотехнологични,ама не правят камиони-влекачи,защо,нали са супер-мега-хипер -гига яки,нямат нито един влекач,който да е известен във световен мащаб,нито един японски производител,а кои са най известни-Мерцедес,Ман,Волво,Скания,Мак,Ивеко-ето това е ,нямате си камиони влекачи,япончетата.
  • #22
    ka52alligator ( преди 9 години )
    Евала! на "ХОНДА Корпорейшън" Гледат да се развият Глобално, Все пак Хонда не могат да се мерят по-големина с концерн като ВАГ но за сметка на това Хонда са високо технологичен концерн който произвежда РОБОТИ,САМОЛЕТИ,КОЛИ И ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МОТОРИ В света и най-големият производител на АГРЕГАТИ в света.
  • #21
    нововнос ( преди 9 години )
    ПРОСТО КАКВО ПОВЕЧЕ ИМА ДА ГОВОРИМ?!?!?! Honda правят самолети, VAG правят помпа-дюза! Това е то! Така както Румъния прави Дачия (Рено), а България сглобява ръждиви китайски скрапове!
fallback
Последни