fallback

Mokka - проходимият бестселър на Opel

Компактният кросовър записа 200 000 поръчки за само 18 месеца на пазара

Снимка: OpelУвеличаващото се търсене на компактни коросовъри в Европа се потвърждава за пореден път. В този случай става дума за Opel Mokka, чиито продажби надминаха очакванията на производителите. Проходимият компактен модел записа 200 000 поръчки за само 18 месеца на пазара, превръщайки се в един от най-успешните модели на германската марка. Продажбите на Mokka в Европа се удвоиха по-малко от година след като реализираният тираж на модела изпълни поставената цел от 100 000 екземпляра през месец април 2013 година, съобщават от компанията. В момента продажбите на модела съставляват около 11.3% oт обема на този сегмент в Европа, нареждайки го на трето място сред SUV моделите в малкия клас. На пазарите във Финландия и Норвегия моделът води с отчетлива преднина в своя сегмент, заемайки съответно 24% и 21% дял от него, а във Великобритания заема 17% дял. В Германия Mokka е начело на целия SUV сегмент: с почти 12 процентен пазарен дял за първите два месеца на 2014 година Mokka е номер едно според Германската федерална служба за моторни превозни средства (KBA). Производителите очакват положителната тенденция в продажбите на първия германски SUV модел в малкия клас да се запази. За целта ще бъдат предложени нови двигатели, опции и нива на оборудване.Нашият тест на Opel Mokka вижте ТУК

Тагове: opel mokka
fallback
  • #5
    Batito ( преди 10 години )
    Непростима издънка нa VW, срещу него имат поло крос, ъп крос...,голям провал
  • #4
    135i_Cobb_Stage1 ( преди 10 години )
    Дам дори в Америк и Канада се продава добре 37400 и 4424 продадени броики до миналия месец. Малко двигателя е збъгнат, но след чипче нещата се оправят значително! :)
  • #3
    Cenitell ( преди 10 години )
    Хубава е тази Мока, защото е съчетание на всички харесвани, но и познато в масовия дизайн. Липсва новото,невижданото, което да те накара да се загледаш, за да го разбереш!
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    Готин е много, особено на живо!
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    priaten malak bestseller!
fallback
Последни