fallback

Бъдещият рекордьор на Honda се появи в Женева

Японците разкриха новото поколение на Civic Type R

Тагове: honda civic type r
fallback
  • #22
    Мишо ( преди 10 години )
    От къде се познаваме? Сигурно сме се виждали на някой от опел срещите къде си правим. Ти не си ли ония с Астрата с тунинга с многото лепенки по вратите и сините лампички. Браво брадче, кажи им кой са най великите коли. Кво рено нямаме рено майка кара корса а бащата Омега комби. ОПЕЛ Е НАЙ ВЕЛИКАТА МАРКА БРАТ!!!
  • #21
    хе хе хе ( преди 10 години )
    тоя замотания да види, че само като е споменал "смотани рена" и е получил 2 плюса - навсякъде другаде минуси безкрай! )))
  • #20
    v-1 ( преди 10 години )
    HAhahahha... oshte edin otkachen s mnogo poznati, na koito novite im koli sa bokluci :)))) i shteli samo oplei da si vzemat...buhahahahahaahh
  • #19
    А тоя Мишо .. ( преди 10 години )
    ..го познавам лично! Той е от безработните дилърчета на рено.бг и никога през живота си не е влизал в Опел, камо ли някой да го допусне да кара такава кола!Просто в момента се изявява като обикновен *** - каквото всъщност правят и рено-колегите му през последните дни!
  • #18
    Анонимен ( преди 10 години )
    Опел Инсигния наистна е супер кар, има може би най-красивото табло в класа си, Новата Астра също е много добра, особено комбито е страхотно! По принцип коли комби никога не са ми харесвали, но комбито на Астрата е супер, също и комбитата на АУДИ ми харесват, особено АУДИ А6 авант.
  • #17
    Мишо ( преди 10 години )
    Да бе друг път! Тия *** Хондите не могат да изкарат 15 години ,моя Опел е на 20 години и е супер здрав. Само Опела държи нищо друго. Имам познати с чисто нови Хонди и казват ,че са големи *** и следващите им коли щели да са ОПЕЛ!!!!!
  • #16
    Дошо ( преди 10 години )
    Не е лоша, но мойта 15 годишна хондичка повече ми харесва! Нищо не й сипвам, даже и масло, а върви като самолет, нито запича двигателя, нито гърнето и така вече 15 години!
  • #15
    Анонимен ( преди 10 години )
    Най-вероятно серийната версия ще е доста по-различна, което ще е жалко
  • #14
    Мишо ( преди 10 години )
    Тия *** Хонди,БМВ та, Сеати, Рена си ги карайте!! Но Опел си остават най добрите и най бързите коли! Иска ви се да се качите в новата Астра и Инсигния да видите истината!!! Да видите какво е кола не тия ***!
  • #13
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ехх тия 20-годишни астри. Тия новите модели на Хонда, къде си мислят че отиват. :) Крайно време е да сложат ограничение за сайта за всички ученици и лица под 16 години.
fallback
Последни