fallback

Нападател на "Милан" потроши Ferrari

М'Байе Нианг е пострадал леко при инцидент, но неговото 458 Spider не става за нищо

Нападателят на "Милан" М'Байе Нианг е пострадал леко при автомобилна катастрофа през уикенда. Колата на бившия младежки национал на Франция - Ferrari 458 Spider, обаче е напълно потрошена след инцидента, съобщава Le Parisien.Според първоначалната информация катастрофиралият автомобил е бил открит от полицаи в близост до град Монпелие. Те установили, че струващата 200 000 паунда машина е собственост на футболиста, но не било ясно дали кой е седял зад волана по време на произшествието.По-късно Нианг съобщи в социалната мрежа Twitter, че е претърпял инцидент, но се е отървал без сериозни наранявания. От публикуваните снимки се вижда, че при удара са отворени и двете предни въздушни възглавници на спортната кола, която вече не става за нищо. Полицаите все пак са взели кръвна проба от нападателя, която е показала, че не е употребил алкохол.Това не е първата подобна издънка на 19-годишният футболист, който през 2012 г. дойде в "Милан" от френския "Каен". Малко след пристигането си в Италия Нианг бе спрян от полиция, докато шофираше. Тогава играчът, който нямаше шофьорска книжка, тъй като не бе навършил 18 г., се представи като съотборника си в "Милан" Бакайе Траоре, но бързо бе разкрит от органите на реда. В момента французинът играе като преотстъпен в "Монпелие".Снимки: Youtube

Тагове: ferrari 458 spider
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 10 години )
    Само баща му е черен. Майка му е бяла. А тези маймуни футболистите трябва на клада да ги горят. Много пари за да ритат един мехур. ***.
  • #6
    Анонимен ( преди 10 години )
    Da si 4uval za svetovnia 6ampion-negar Hamiltan
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    слизаш от дървото ,и се качваш на ферари ......така става винаги.
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    Обява: продавам Ferrari 458 Spider на части. :)
  • #3
    Karacho ( преди 10 години )
    ***-скиор,плувец или шофьор-такова животно нема.
  • #2
    thebrainless ( преди 10 години )
    ДалЕ не е бил пиян/дрогиран?
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    така е, като на ритнитопковците им наперажиха заплатите космически ще се чудят каква магария да направят. Нещастници мръсни. Пример за тотален провал и за това какво правят парите е онова *** Божинов. От рекордьор в Серия А на 16 през Южентус и Ман Сити до Уевски на 27.
fallback
Последни